Δυνατά και… αναμενόμενα μπήκε ο Ιωνικός στο μεταγραφικό παζάρι ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νίκου Λιακόπουλου.

Η φημολογία για την ενσωμάτωση του παίκτη ήταν έντονη πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με την Διοίκηση να κάνει πράξει την ενίσχυση της ομάδας με έναν μεγάλο παίκτη.
Ο έμπειρος γκαρντ, στα 35 χρόνια του πλέον, έχει αγωνισθεί στις ομάδες του Σπόρτιγκ, Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Ηλυσιακού, Δάφνης, Παγκρατίου, Ηρακλή, Περάματος, Κολοσσού, Πανελευσινιακού, Νέας Κηφισιάς και Φάρου ενώ την προηγούμενη χρονιά φορούσε την φανέλα της Δόξας Λευκάδας.
Στο επίσημο site της ομάδας παραχώρησε και τις πρώτες δηλώσεις του αναφέροντας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αφενός γιατί έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ιωνικός Νικαίας και αφετέρου γιατί θα συναντηθώ με την "οικογένειά" μου. Είμαστε μία ομάδα παιδιών που έχουμε ζήσει πολλά μαζί τα τελευταία χρόνια και είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Έχουμε πανηγυρίσει δύο ανόδους με το Φάρο Κερατσινίου και θα κάνουμε τα πάντα ώστε στο τέλος της επόμενης σεζόν να φέρουμε τον Ιωνικό στην Α1 κατηγορία.
Η εικόνα του Πλάτωνα στη διάρκεια των εντός έδρας παιχνιδιών όπως επίσης και η στήριξη του κόσμου στους εκτός έδρας αγώνες, μας έκανε όλους να ζηλεύουμε.
Τώρα όμως που αποτελώ μέλος του Ιωνικού θα έχω την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό και εγώ από κοντά. Σας υπόσχομαι ότι όλοι μαζί θα φέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει».
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: