Τον Μανδραϊκό θα αντιμετωπίσει ο Ιωνικός την Τετάρτη 29/8 στα πλαίσα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19.00 το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης και η είσοδος θα ειναι ελεύθερη.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια μέρα στις 17.00 το απόγευμα είναι και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ στο γήπεδο του Πλάτωνα. Το γεγονός αυτό οδήγησε την Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να ορίσει το παιχνίδι δύο ώρες αργότερα για να μπορέσει ο κόσμος να στηρίξει και τα δύο τμήματα του συλλόγου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Σε αγωνιστικές υποχρεώσεις μπαίνει σταδιακά ο Ιωνικός, αφού στις 29/08 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 θα δώσει το πρώτο του φιλικό στο Γήπεδο της Νεάπολης.

Αντίπαλος θα είναι ο Μανδραϊκός, σε μια αναμέτρηση όπου ο προπονητής κ. Ανυφαντάκης θα δοκιμάσει πράγματα που δουλεύει καθημερινά στην προετοιμασία της ομάδας.

Η αναμέτρηση, φυσικά, θα είναι «ανοιχτή» για τον κόσμο, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το φιλικό με τον Μανδραϊκό θα είναι το πρώτο χρονικά για τον Ιωνικό, αλλά το δεύτερο που ανακοινώνεται μετά από αυτό με την ΑΕΛ (09/09).
 

*Ιωνικός-Μανδραϊκός 29/08 ημέρα Τετάρτη ώρα 19.00, Γήπεδο Νεάπολης, είσοδος ελεύθερη για το κοινό από τις θύρες 4 και 5"
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: