Έχει αρχίσει και ξεκαθαρίζει η φιλοσοφία της ομάδας για το προσεχές πρωτάθλημα. Χαμηλός μέσος όρος ηλικίας με παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες τους.
Άλλωστε η Διοίκηση από την πρώτη στιγμή είχε ενημερώσει τον κόσμο του Ιωνικού γι αυτό το πλάνο και ο Κώστας Ανυφαντάκης -με τις συστάσεις που τον ακολουθούν- φαντάζει ο ιδανικός προπονητής για να το υλοποιήσει. 

Στα πλαίσια αυτά, ανακοινώθηκαν τρεις ακόμα παίκτες. Πρώτος ο 28χρονος αμυντικός μέσος Αλέξης Ντάλλας που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Προοδευτική και διακρίθηκε για το δυναμικό του παιχνίδι. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Ρόδο, Πανηλειακό, Αχαρναϊκό, Λαμία και Εθνικό. 

Τα κυανόλευκα θα φορά την ερχόμενη σεζόν και ο Παναγιώτης Καρέλης ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Κερατσίνι, καλύπτοντας ολόκληρη την αριστερή πλευρά του γηπέδου. 

Τέλος, ο Αουρέλ Γκέτσι στα 21 χρόνια του μετρά 25 συμμετοχές στην Football League με την Καλλιθέα και αποτελεί ένα εργαλείο για την επίθεση έχοντας την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: