Για έναν ακόμη χρόνο θα αγωνίζεται με τα κυανόλευκα ο Κυριάκος Δημακάκος εξαργιρώνοντας με αυτό τον τρόπο τις εξαιρετικές εμφανίσεις του από την προηγούμενη σεζόν. Ο νεαρός αμυντικός είχε συμφωνήσει αρχικά να αγωνιστεί στον Αμπελακιακό την ερχόμενη σεζόν ωστόσο η πρόταση του Ιωνικού άλλαξε τα δεδομένα.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
"Μετά την επισφράγιση της παραμονής του Δημήτρη Παντελίδη ο Ιωνικός ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον Κυριάκο Δημακάκο για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Για τα καλά έχουν ξεκινήσει οι «ζυμώσεις» στο ρόστερ του συλλόγου με τους ιθύνοντες του να θέτουν ως προτεραιότητα τη βάση της ομάδας, γεγονός που πραγματοποιείται.

Μετά την ανακοίνωση της τριάδας των τερματοφυλάκων, αρχίζει και το «χτίσιμο» της άμυνας. Πρώτος ήταν ο αρχηγός, Δημήτρης Παντελίδης, και τώρα ο Κυριάκος Δημακάκος που θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα.

Ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας υπερασπίστηκε και την περσινή σεζόν την άμυνα του συλλόγου, ενώ είχε πέρασμα από τον Ιωνικό και παλαιότερα. Τα δείγματα που έχει αφήσει αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικά."
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: