Μεγάλη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ δείχνουν οι Διοικούντες καθώς και ο προπονητής, Κώστας Ανυφαντάκης, την στιγμή που η ομάδα συνεχίζει την σκληρή, καθημερινή της προετοιμασία. Στο στρατόπεδο των μπλε υπάρχει απόλυτη πίστη πως ο Ιωνικός θα παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχοντας ως φιλοσοφία να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάνοντας "ταμείο" στο τέλος. 

Στο μεταγραφικό κομμάτι, φαίνεται πως τελικώς, δεν έχει παρουσιαστεί κάποια αξιόλογη περίπτωση για την θέση του σέντερ φορ ενώ και το σενάριο "Φουρτάδο" έχει απομακρυνθεί με τον παίκτη να καθυστερεί να απαντήσει προτιμώντας να αγωνιστεί σε υψηλότερη κατηγορία.

Βέβαια στο φιλικό με την Λάρισα θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και δεν αποκλείεται η προσθήκη ενός με δύο ακόμη παικτών, τα ονόματά των οποίων ωστόσο δεν θα έχουν καμία σχέση με το "μέγεθος" όσων έχουν γραφτεί κατά καιρούς.

Δεν υπάρχει θέμα Καραλή
Κανένα θέμα για επιστροφή Καραλή στην Νίκαια δεν υπάρχει, παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα καθώς η είδηση διαψεύδεται από κύκλους των κυανόλευκων. Άλλωστε η πιθανή επιστροφή του άσου του Α.Ο, Στυλίδας, φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα των οπαδών της ομάδας οι οποίοι δεν φαίνεται να επιθυμούν να ξαναδούν τον παίκτη να αγωνίζεται με το αστέρι. Το γεγονός αυτό αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την Διοίκηση που δεν επιθυμεί επ ουδενί να χαλάσει το άριστο κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: