Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς μίλησε στο Ionikos News για το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη, τη συνέχεια που μας βρίσκει να ταξιδεύουμε στη Λάρισα καθώς και για τον κόσμο της Ομάδας.

Για την αποτίμηση του παιχνιδιού: Το παιχνίδι μπορεί να φάνηκε εύκολο βάσει και του τελικού σκορ όμως αυτό έγινε επειδή το κάναμε εμείς να φανεί έτσι με την προσπάθεια που καταβάλαμε μέσα στο γήπεδο. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε και καταφέραμε να πετύχουμε μια κατοστάρα. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε κανονικά. Έχουμε τη διακοπή τώρα και μετά Λάρισα, απέναντι στον Ερμή.
Για τη συμβολή του στο εν λόγω παιχνίδι: Καθημερινά δουλεύω και προσωπικά και ομαδικά. Προσπαθώ όταν είμαι στο γήπεδο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και στις προπονήσεις και στον αγώνα.
Για το αν η διακοπή θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά το momentum της Ομάδας: Το momentum το έχουμε βρει. Αυτό θα το δείξουν και τα αποτελέσματα. Αυτή η διακοπή σίγουρα θα μας ξεκουράσει μερικές μέρες αλλά εμείς θα έχουμε το μυαλό στο πρωτάθλημα και στην Ομάδα ώστε να πάμε στη Λάρισα και να πάρουμε το διπλό.
Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ερμή Αγυιάς: Σε όλες τις έδρες πρέπει εμείς να παίζουμε στο 100% γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ επικίνδυνα, ιδίως στα εκτός έδρας. Θα πάμε συγκεντρωμένοι αρκετά ώστε να πάρουμε το διπλό στη Λάρισα και να συνεχίσουμε το σερί μας στο πρωτάθλημα.
Για τον κόσμο της Ομάδας: Προσωπικά, όταν βλέπω αυτόν τον κόσμο, αισθάνομαι ότι οφείλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο. Βοηθάει τους συμπαίκτες μου και εμένα σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος μας ωθεί ώστε να παίρνουμε τα παιχνίδια. Όσο κοινότυπο και να ακούγεται, είναι ο 6ος μας παίκτης, εντός και εκτός έδρας.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: