Ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας, Μάριος Γούναρης, μίλησε στο ionikosnews.gr για την έκβαση του πρώτου παιχνιδιού για τη φετινή Α2, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ομάδα στο εν λόγω παιχνίδι, την ποιότητα του αντιπάλου της, το επόμενο παιχνίδι που θα είναι εντός έδρας αλλά και για την παρουσία του κόσμου στην Πάτρα.

Πρώτο παιχνίδι. Πρεμιέρα. Νίκη. Ένα σχόλιο.
Η πρεμιέρα πάντα είναι πρεμιέρα. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως θα είναι όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι ιδίως στο 1ο δεκάλεπτο. Ήμασταν πάρα πολύ καλά, ιδίως επιθετικά και γενικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε κάποια λάθη και στην επίθεση και στην άμυνα. Ήμασταν λίγο επιπόλαιοι και έτσι βάλαμε τον Απόλλωνα μέσα στο παιχνίδι και στο τέλος το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και εκεί μίλησαν οι προσωπικότητες που έχουμε στην Ομάδα. 

Στο 3ο δεκάλεπτο εκεί όπου η Ομάδα έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της και πλησίασε ο Απόλλωνας τι ακριβώς συνέβη;
Είναι σίγουρο ότι οι ομάδες δεν είναι έτοιμες αυτήν την περίοδο αλλά από εκεί και πέρα πιστεύω ότι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και ίσως πιστέψαμε ότι το παιχνίδι θα κριθεί εύκολα και αυτό μας αποσυντόνισε όλους και μας έβγαλε εκτός του ρυθμού μας.

Πολλοί είχαν τον Απόλλωνα και λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ως «ξεγραμμένο». Παρ’ όλα αυτά, ο Απόλλωνας με την εμφάνισή του σήμερα, έδειξε πειστικά ότι δεν τον επηρεάζουν τέτοια θέματα, δείχνοντας ότι θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.
Ο Απόλλωνας είναι μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα. Ιδίως μέσα στην Πάτρα θα είναι μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Έχει παιδιά τα οποία είναι σκληρά, νεαρά και σε συνδυασμό με κάποια έμπειρα παιδιά παλεύουν κάθε κατοχή. Αυτό έδειξαν και σήμερα. Δεν παράτησαν το παιχνίδι και ενώ είχαμε στην αρχή τον έλεγχο και είχαμε ξεφύγει στο σκορ και θεωρώ ότι σε όλα τα παιχνίδια τους, ιδίως στην Πάτρα, θα τα πάνε καλά.

Σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ιπποκράτη, υπήρξε βελτίωση;
Σίγουρα έχουμε βελτίωση από τότε. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης και σε αυτό δουλεύουμε σε καθημερινή βάση. 

Επόμενο παιχνίδι με την Καστοριά. Πως βλέπεις το εν λόγω παιχνίδι;
Η Καστοριά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Και όπως θα πάνε όλα τα παιχνίδια της Α2, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προετοιμαστούμε κατάλληλα από Δευτέρα για να αντιμετωπίσουμε άλλον ένα δύσκολο αντίπαλο, αυτή τη φορά στην έδρα μας.

Ο κόσμος έκανε μια μαζική μετάβαση στην Πάτρα. Περισσότερα από 200 άτομα βρέθηκαν στο πλευρό σας. Κάτι που θα ήθελες να σχολιάσεις.
Ο κόσμος είναι ανεπανάληπτος. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Από πέρσι έχει αποδείξει ότι έχει αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πάντα δίπλα μας είτε αυτό θα είναι εντός είτε εκτός έδρας.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: