Με ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο παρουσιάστηκε ο Ιωνικός στο παιχνίδι με το Κερατσίνι, καθώς οι Νικαιώτες έδειξαν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια (με Γιούχτα για το πρωτάθλημα και Χαραυγή για το κύπελλο).

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους μπλε να έχουν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κουιρουκίδη να είναι ιδιαίτερα κινητικός απειλώντας τον Κούμπουλα που κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη.

Στην επανάληψη οι Νικαιώτες μπήκαν πιο νωθροί τα πρώτα λεπτά με το Κερατσίνι να το εκμεταλλεύεται παίρνοντας μέτρα στον χώρο του κέντρου -με τους Διάκο και Λουσιέν να είναι ουσιαστικοί στις θέσεις τους με σίγουρες μεταβιβάσεις- χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα απειλητικό. Παρόλα αυτά στο 65’ ο Κομνηνός έκανε το 0-1 κόντρα στην ροή του αγώνα φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα των φιλοξενούμενων.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο προπονητής του Ιωνικού είχε "ρίξει" στο παιχνίδι τον, για ακόμα μία φορά, θετικό Καλλέργη και οι κυανόλευκοι ανέβασαν σταδιακά στροφές κυνηγώντας την ισοφάριση. Κουιρουκίδης και Ατματζίδης έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες και το παιχνίδι έληξε με τον Ιωνικό να γνωρίζει την δεύτερή του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ιωνικός: Μακρυωνίτης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Μαντζώρος, Γκοτσούλιας (87 Πλάκας), Κουιρουκίδης, Πογοσιαν (60 Καλλέργης), Σάμιος, Ντάλλας (79 Θέος), Ατματζίδης (73 Καρέλης)

Κερατσίνι: Κούμπουλα, Γιαταγανάκης, Μύρκος, Μεγαλοοικονόμου, Λουσιέν, Βαττής, Κομνηνός (80 Παναγιωτόπουλος), Κυριαζόπουλος (47 Μιχαλάς), Σιάνος (86 Σφυρογιαννάκης), Διάκος (90 Αγγελάκης), Σιγάλας
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: