Ο αρχηγός του Ιωνικού, Δημήτρης Παντελίδης, ήταν ο πρώτος που "έλυσε" την σιωπή για τον επίσημο Ιωνικό, παίρνοντας το βάρος της ευθύνης που αναλογεί στον ίδιο και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστες λίγα 24ωρο πριν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην Κρήτη με τον Γιούχτα.
Ο αμυντικός τον μπλε, μιλώντας στο επίσημο site του Ιωνικού έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον κόσμο της ομάδας για την εξασφάλιση της επόμενης μέρας του συλλόγου.


"Είμαστε όλοι αιφνιδιασμένοι με τις εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο 24ωρο στην ομάδα, όμως στην παρούσα φάση πρέπει να τις προσπεράσουμε.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε προσηλωμένοι 100% στο προσεχές δύσκολο παιχνίδι με τον Γιούχτα στην Κρήτη, όπου η ομάδα πρέπει και θα αγωνιστεί για την νίκη.
Από την Δευτέρα θα είμαστε και πάλι εδώ να δούμε τις εξελίξεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Ιωνικός έχει περάσει πολύ πιο δύσκολες στιγμές από αυτήν και πάντα έβγαινε πιο δυνατός, διότι ο κόσμος του βρισκόταν πάντα εκεί ως ασπίδα. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα!Καθιστούμε σαφές πως όλοι εμείς οι παίκτες αλλά και το προπονητικό τιμ σεβόμενοι τις αξίες, τη φανέλα και την ιστορία του Ιωνικού, σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες θα κάνουμε το καθήκον μας υπηρετώντας τον σύλλογο"
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: