Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την φυγή Κούγια από την Διοίκηση του Ιωνικου, βρίσκεται στα σκαριά Διοικητικό σχήμα με την συμμετοχή του Γιάννη Τσιριγώτη.

Ο κ. Τσιριγώτης όπου έχει βοηθήσει και στο παρελθόν οικονομικά τον Ιωνικό, βρισκόταν μέχρι πρόσφατα στην ομάδα του Κερατσινίου απ’ όπου και αποχώρησε.

Πλέον οι επαφές ανάμεσα στους εμπλεκόμενους είναι σε τελικό στάδιο με τις ανακοινώσεις να αναμένονται ακόμα και εντός της ημέρας. Μάλιστα στο σχήμα αυτό αναμένεται να συμμετάσχει και ο Φώτης Σιακάρας οποίος είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει βοηθάει τον Ιωνικό.

Αν τελικώς διευθετηθούν και οι τελικές λεπτομέρειες, μαζί με τον κ. Τσιριγώτη θα βρεθεί στην Νίκαια και ο Δημήτρης Αρναούτης που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ανυφαντάκη, ενώ ο έμπειρος κόουτς θα πλαισιωθεί από το ίδιο επιτελείο με το οποίο συνεργαζόταν και στο Κερατσίνι.
Στο αγωνιστικό σκέλος, την ίδια διαδρομή αναμένεται να πραγματοποιήσουν ο Ηλίας Μακρυωνίτης και ο Βασίλης Πογοσιάν που θα αποτελέσουν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις από την νέα διοίκηση.
Τέλος, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά έτσι ώστε να αποφασιστεί με ποιους θα συνεχίσει ο Ιωνικός στο ρόστερ του ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Κερατσίνι στην Νεάπολη.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: