Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ιωνικός αναφορικά με την νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έπειτα από δύο παραιτήσεις όπου προέκυψαν. Παράλληλα γνωστοποιεί την επόμενη μέρα στο τμήμα Πόλο και ευχαριστεί τον κ. Καραχριστοδούλου για την προσφορά του στο τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Α.Ο. Ιωνικός» ανακοινώνει την τροποποιημένη σύνθεσή του.
Αναλυτικά η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου:

1. Πρόεδρος: Αναστάσιος Αριστειδόπουλος
2. Γενικός Γραμματέας: Ρωσσικοπούλου Λένα
3. Ταμείας: Χανιώτου Βίκυ
4. Αντιπρόεδρος: Κίζας Ιωάννης
5. Ειδικός Γραμματέας: Ιωσηφίδης Πέτρος

Μέλη:
6. Γιαννίκος Παναγιώτης
7. Καψάλης Αλέκος
8. Λεκάκης Αντώνης
9. Λεκατσάς Ποσειδών
10. Μαργιούκλας Γιώργος
11. Ξύδης Θοδωρής
12. Πάλλης Θάνος
13. Σίνης Κωνσταντίνος
14. Σουγκλάκος Τάσος
15. Σπανάκος Σπύρος

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιώργο Καραχριστοδούλου ο οποίος τα 5 χρόνια που διετέλεσε Υπεύθυνος του τμήματος πόλο, αφιέρωσε πολύτιμο προσωπικό χρόνο, και όχι μόνο, για το καλό της ομάδας. Η παραίτησή του (για προσωπικούς του λόγους) από το Τμήμα Πόλο αλλά και το Δ.Σ. του συλλόγου, είναι απολύτως σεβαστή και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Τέλος με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα του τμήματος προχωρούν ταχύτατα. Υπεύθυνη για το Τμήμα του Πόλο αναλαμβάνει η κα. Λένα Ρωσσικοπούλου, ενώ έπειτα από τις σχετικές επαφές το προπονητικό team θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Σύλλογο.

Τη προσεχή χρονική περίοδο το Δ.Σ. και τα μέλη του Ερασιτεχνική Ιωνικού θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να οδηγήσουν στην -εκ νέου- γιγάντωση του ιστορικού Ιωνικού.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: