Σε ένα κατ ευφημισμόν ντέρμπι ο Ιωνικός δίχως να πιάσει υψηλή απόδοση κυριάρχησε ολοκληρωτικά της αδύναμης Προοδευτικής που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει καμία ουσιαστική ευκαιρία καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Αρναούτη παρουσίασαν την γνωστή αγωνιστική συμπεριφορά, που μας έχουν συνηθίσει, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και στα 90 λεπτά, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες ωστόσο. Δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την εστία του Μπαντίκου και το γκολ του Κουϊρουκίδη στο 22ο λεπτό ήταν αυτό που έλυσε τον γόρδιο δεσμό και καθόρισε την αναμέτρηση.

Ο νεαρός επιθετικός ήταν ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης καθώς εκτός από το τέρμα που σημείωσε, έπειτα από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, κυριάρχησε σε όλες τις εναέριες μονομαχίες, ενώ απώλεσε μοναδική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με κοντινή προβολή να διπλασιάσει τα τέρματα για τους μπλε.

Η Προοδευτική έδειξε εξαρχής ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει ούτε τον ρυθμό, ούτε το πάθος των γηπεδούχων και η μοναδική υπόνοια ευκαιρίας της, σημειώθηκε στο 93ο λεπτό με κεφαλιά του Ξυγκάκη που ωστόσο πέρασε απελπιστικά άουτ.

Οι κυανόλευκοι εμφανίστηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης απόψε, όπως έπρεπε. Μαχητικοί και αποφασίσμένοι να διεκδικήσουν την νίκη και η παρουσία όλων των παικτών, σε γενικές γραμμές, κρίνεται θετική.


Ιωνικός: Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος (84Πλάκας), Παντελίδης,  Μαντζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης (91 Καρέλης), Θέος (63 Πογοσιάν), Καλλέργης (66 Σάμιος), Κουιρουκίδης
Προοδευτική: Μπαντίκος, Χουστουλάκης, Ξυγκάκης, Μητσογιάννης (90 Κοσμίδης), Μακροστέργιος, Κόττας (54 Χρήστου), Κουτσοποδιώτης, Θεοδώρου (46 Ράφαελ), Ταγκμπο, Παναγιωτόπουλος, Νικου
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: