Ο διεθνής Ολλανδός του Ιωνικού Νικαίας, Ρόλαντ Σάφτεναρ, μίλησε αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι με το Ψυχικό στο ionikosnews

Για το νικηφόρο παιχνίδι επί του Ψυχικού: Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά μετά βρήκαμε τα πατήματά μας. Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς που πιστοποιεί ότι είμαστε σε καλή φόρμα. Το Ψυχικό έπαιξε δυνατά στην αρχή κι εμείς δε μπήκαμε όπως συνηθίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν καλοί. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και τώρα πάμε στο επόμενο παιχνίδι.
Για τη μέχρι τώρα βαθμολογική κατάταξη και την απόσταση μίας νίκης από το δεύτερο Ηρακλή: Πρώτα θα πρέπει να κάνουμε εμείς τη δουλειά μας και να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας αλλά ναι, θεωρώ ότι μέχρι και τον τελευταίο μήνα η υπόθεση 1η θέση θα παίζεται.
Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Καρδίτσα: Έχει μια δύσκολη έδρα και άρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και έξυπνα και θα πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη νίκη.
Για το ενδεχόμενο οι RANGERS να βρεθούν στο πλευρό τους στην Καρδίτσα: Θα είναι το καλύτερο για εμάς. Φωνάζουν και τραγουδούν πολύ και αν τελικά έρθουν, θα είναι σα να παίζουμε εντός έδρας καθώς μέχρι τώρα κερδίζουν τη «μάχη» της κερκίδας.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: