Γράφει ο Πέτρος Ιωσηφίδης

Όπως έχει συμβεί σε διάφορα παιχνίδια όταν ο Ιωνικός συναντιέται με ομάδες που έχει προϊστορία, έτσι και τώρα, το Ionikos News είναι εδώ για να σας την παρουσιάσει. Αυτήν τη φορά είναι το παιχνίδι με το Μαρούσι με το οποίο κλείνει ο Α’ Γύρος του πρωταθλήματος της Α2 με τις συναντήσεις των δύο ομάδων να έχουν πάντα ενδιαφέρουν και ενίοτε ορισμένες εξ αυτών να είναι και επεισοδιακές, με ή χωρίς εισαγωγικά. 

Ο  Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (Γ.Σ.Α) , ιδρύθηκε το 1896 μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην 1η Ολυμπιάδα της Αθήνας από τον θρυλικό μαραθωνοδρόμο Σπύρο Λούη. Ωστόσο, το τμήμα μπάσκετ ιδρύεται αρκετά αργότερα και πιο συγκεκριμένα το 1950. Η έδρα του από το 1997 όπου και αγωνίζεται έως τώρα είναι το Κλειστό του Αγίου Θωμά. Πριν το εν λόγω κλειστό αγωνιζόταν στο «Σπύρου Λούη» που βρίσκεται κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό. 

Με τον Ιωνικό συναντιούνται πρώτη φορά την περίοδο 1975-76 και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής όπου τότε ο Ιωνικός ήταν νεοφώτιστος έχοντας την παρθενική του συμμετοχή στην κατηγορία. 7η θέση τότε για τους Νικαιώτες και απολογισμός 9-13 όταν το Μαρούσι τερμάτιζε προτελευταίο με απολογισμό 6-16 και υποβιβαζόταν. Εκείνη τη χρονιά, παράλληλα, ο Ιωνικός κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας στους Εφήβους, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Γιαννάκη. 

Ιωνικός και Μαρούσι συναντιούνται εκ νέου την περίοδο 1977-78 σε μια επεισοδιακή χρονιά. Ο Ιωνικός αν και τερματίζει κανονικά στην 5η θέση μαζί με το Μαρούσι, έχοντας ωστόσο την ισοβαθμία, τιμωρείται από την ΕΟΚ με αφαίρεση 2 βαθμών λόγω επεισοδίων. Αποτέλεσμα, το εισιτήριο για το Κύπελλο Κόρατς να καταλήξει στην ομάδα των Βορείων Προαστείων. Η κατάσταση είναι έκρυθμη στη Νίκαια με το σύνθημα «ΕΟΚ πουλημένη, η Νίκαια δεν πεθαίνει» να δονεί την ατμόσφαιρα τόσο εκείνη τη χρονιά όσο και χρόνια αργότερα όταν οι οπαδοί της Ομάδας ένιωθαν ότι οι «μπλε» αδικούνταν. Για την ιστορία, αμφότερες οι ομάδες είχαν απολογισμό 13 νίκες και 9 ήττες. 

Αυτή η τροπή πεισμώνει τους Νικαιώτες και στο επόμενο πρωτάθλημα την περίοδο 1978-79, κάνουν ονειρική πορεία και τερματίζουν στην 6η θέση (13-13)παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο για το Κύπελλο Κόρατς. Από την άλλη το Μαρούσι, το οποίο αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη γνωρίζοντας το διασυρμό στη Βιέννη από τη Μίλντε Σόρτε, κερδίζοντας ωστόσο στη ρεβάνς με σκορ 73-72, έσωσε την κατηγορία κυριολεκτικά στο τέλος, έχοντας μόλις 1 βαθμό παραπάνω (8-19) από τη δεύτερη ομάδα που υποβιβάστηκε (ήταν ο Έσπερος). 

Την επόμενη χρονιά, 1979-80, για μία και μοναδική χρονιά, το πρωτάθλημα «σπάει» σε δύο Ομίλους Βορρά και Νότου, συνεπώς Μαρούσι και Ιωνικός αγωνίζονται στο Νότιο Όμιλο. Σε αυτήν τη φάση λοιπόν, ο Ιωνικός παρ’ ότι ισοβαθμεί με τον Πανελλήνιο με ρεκόρ 7-9, χάνει στη μεταξύ τους ισοβαθμία και τελικά δίνει το παρών στη Β’ Φάση για την κατάταξη στις θέσεις 9-14. Όσο για το Μαρούσι, τελευταία θέση με απολογισμό μόλις 2 νίκες. Στη Β’ Φάση ωστόσο, σε ένα μίνι πρωτάθλημα 6 ομάδων, χωρίς να «κουβαλάνε» τη βαθμολογία ή τις νίκες από τον προηγούμενο γύρο, το Μαρούσι μαζί με τις υπόλοιπες 3 ομάδες του Νότου (Απόλλων Πάτρας, Ιωνικός, Πανιώνιος) έχουν απολογισμό 6 νίκες και 4 ήττες και σώζουν την παρτίδα, με τον ΒΑΟ τελικά να υποβιβάζεται μάλλον εύκολα (μόλις μία νίκη). Εκείνη την περίοδο επίσης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανεδείχθη πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα σημειώνοντας 766 πόντους. Επίσης, ο Ιωνικός έδωσε τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι στην ελβετική Νυόν. Αν και κέρδισε στον Πλάτωνα, χρειαζόταν ακόμα ένα καλάθι για να καλύψει τη διαφορά του πρώτου αγώνα, κάτι που δεν έγινε και το ευρωπαϊκό ταξίδι των Νικαιωτών έληξε σύντομα. 

Τη χρονιά 1980-81, θα ήταν και η τελευταία που Ιωνικός και Μαρούσι θα διασταύρωναν τα ξίφη τους στην κορυφαία κατηγορία. Ο Ιωνικός κατατάχθηκε στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 12-14, ωστόσο το Μαρούσι κατέλαβε την τελευταία θέση (3-23) και υποβιβάστηκε εύκολα. Εκείνη τη χρονιά, άξια λόγου είναι η πορεία του Ιωνικού στο Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας μέχρι τους «4». 

Τα επόμενα χρόνια, ακολουθεί μια περίοδος με το Μαρούσι να βολοδέρνει μεταξύ Α2 (νεοσύστατη τότε κατηγορία) και Β’ Εθνικής ενώ από την άλλη ο Ιωνικός κατάφερνε να έχει καλά πλασαρίσματα με αποκορύφωμα την εκ νέου πρόκρισή του στο Κύπελλο Κόρατς. Έχοντας κάνει πολύ καλή πορεία την περίοδο 1983-84, στις αρχές της επόμενης χρονιάς κληρώνεται με την ισραηλινή Χάποελ Τελ Αβίβ. Ήττα στον Πλάτωνα με 74-77, ήττα και στο Ισραήλ και τέλος. Εκείνη τη χρονιά επίσης, ο Ιωνικός ξαναφτάνει στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τελικά, οι Νικαιώτες θα υποβιβαστούν στην Α2 την περίοδο 1986-87, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση, μην έχοντας μέχρι σήμερα καταφέρει να ξαναβρεθούν στην Α1. Το μόνο παρήγορο εκείνη τη χρονιά, το πρωτάθλημα Παίδων. 

Ιωνικός και Μαρούσι θα ξανασυναντηθούν την περίοδο 1989-90 με την ομάδα των Βορείων Προαστείων να είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες τερματίζουν κοντά στη βαθμολογία, καταφέρνοντας μια εύκολη παραμονή (10-12 για τον Ιωνικό, 9-13 για το Μαρούσι). 

Τη χρονιά 1990-91, οι στόχοι των δύο ομάδων είναι διαφορετικοί. Ο Ιωνικός το παλεύει για πάνω όμως τελικά τερματίζει 4ος με απολογισμό 16 νίκες και 10 ήττες. Το Μαρούσι ωστόσο, μαζί με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με απολογισμό 6 νίκες και 20 ήττες, υποβιβάζονται εύκολα στη Β’ Εθνική. 

Σχεδόν καρμπόν χρονιά την περίοδο 1993-94. Ο Σπόρτιγκ παίρνει τη μπουκιά μέσα από το στόμα του Ιωνικού και μαζί την άνοδο με τους Νικαιώτες με απολογισμό 18-8, να μένουν πίσω για 1 νίκη. Εκείνη την περίοδο, το Μαρούσι κι ενώ έχει μόλις ξανα-ανέβει στην κατηγορία, τερματίζει προτελευταίο. Χάνει όμως την ισοβαθμία με τη ΜΕΝΤ και με απολογισμό 9-17, ξαναπαίρνει το δρόμο για τη Β’ Εθνική. 

Μαρούσι και Ιωνικός ξανασυναντιούνται την περίοδο 1996-97 όπου και θα ήταν η τελευταία τους συνάντηση στην Α2 μέχρι τώρα. Στο Μαρούσι ήδη έχει ξεκινήσει η εμπλοκή του επιχειρηματία Βωβού με το Μαρούσι να τερματίζει στην 4η θέση (αν και νεοφώτιστο) με 13-13. Από την άλλη, οι Νικαιώτες καταλαμβάνουν την τελευταία θέση και με τη φτωχή συγκομιδή του 5-21, εύκολα, αποχαιρετούν την κατηγορία. 

Έκτοτε, μεσολαβεί μια περίοδος όπου για τις δύο ομάδες ισχύει το «βίοι αντίθετοι». Το Μαρούσι αφότου επανέρχεται στην Α1 (1998-99), πραγματοποιεί ασύλληπτα πράγματα για τα δεδομένα «συνοικιακής ομάδας» και από ένα σημείο κι έπειτα, επί σειρά ετών, δικαίως θεωρείται ως η 3η δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, προσπερνώντας άλλες παραδοσιακές δυνάμεις. Με το «καλημέρα» και με προπονητή τον Κώστα Πετρόπουλο κερδίζει την έξοδό του στο Κύπελλο Κόρατς με παίκτες όπως οι Κόρφας, Τέρνερ, Παπαχρόνης και Μικ. Την περίοδο 1999-2000 αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και η ανοδική πορεία συνεχίζεται με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας. Η μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του Αμαρουσίου έρχεται το 2001 όταν με το Βαγγέλη Αλεξανδρή προπονητή και παίκτες όπως οι Τζίμι Ολιβερ, Ασράφ Αμάγια, Σωτήρης Νικολαΐδης, Βαγγέλης Βουρτζούμης κ.ά. κατακτά το Κύπελλο Σαπόρτα νικώντας τη γαλλική Σαλόν στον τελικό της Βαρσοβίας. Την ίδια επιτυχία λίγο έλειψε να επαναλάβει τη σεζόν 2001-2002 όταν έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Κόρατς, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου. 

Τη σεζόν 2003-2004 με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ήδη στον πάγκο και ρεκόρ 21-5 κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και έχασε στον τελικό της FIBA Europe League από την Ούνιξ Καζάν. Την περίοδο 2004-05 το Μαρούσι τερμάτισε στην 2η θέση της κανονικής διάρκειας με ρεκόρ 19-7 έχοντας τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο και τον Βασίλη Σπανούλη ηγέτη της ομάδας. Την επόμενη χρονιά, 2005-06, το Μαρούσι τερματίζει εκ νέου 3ο ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας, θα ηττηθεί στον τελικό από τον Παναθηναϊκό. Οι υψηλές πτήσεις συνεχίζονται για την ομάδα από τα Βόρεια Προάστεια όπου τη σεζόν 2008-09 τερματίζει στην 4η θέση ενώ την επόμενη χρονιά (2009-10), κάνει ασύλληπτα πράγματα τερματίζοντας 3ο στο πρωτάθλημα ενώ επίσης λόγω της περσινής του επίδοσης κερδίζει τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα. Εκεί, δεν είχε απλά μια πορεία, καθώς καταφέρνει και προκρίνεται από την Α’ Φάση και στη Β’ Φάση, στο Top-16, ουσιαστικά «τελειώνει» από νωρίς τον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τους «πράσινους» ωστόσο να ανταποδίδουν και να μην αφήνουν το Μαρούσι, την τελευταία αγωνιστική, να πάρει την πρόκριση για τους «8». Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Την περίοδο 2010-11, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Άρης Βωβός, αποχωρεί από το διοικητικό σχήμα. Το Μαρούσι φαίνεται να είναι εφτάψυχο, με τη δημοτική να πέφτει από πάνω προσπαθώντας να βρει γκρουπ επιχειρηματιών. Με το ρόστερ που καταρτίζεται, όλοι έχουν το Μαρούσι για να παλέψει για τη σωτηρία του. Τελικά, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής οδηγεί μαεστρικά την ομάδα του και καταλαμβάνει την 5η θέση. Ήταν όμως το «κύκνειο άσμα» του. Την επόμενη χρονιά, το θαύμα δεν επαναλαμβάνεται και με μόλις μία νίκη και αυτή εκτός έδρας, υποβιβάζεται. Παρ’ όλα αυτά, λόγω χρεών, υποβιβάζεται οικειοθελώς στη Β’ Εθνική όπου και τοποθετείται, λόγω αναδιαρθρώσεων στον Βόρειο Όμιλο όπου και τερμάτισε στην 5η θέση. 

Από την άλλη, ο Ιωνικός είχε μόνο μία αναλαμπή, την περίοδο 2000-01 όπου και έφτασε κοντά στην άνοδο στην Α2. Την περίοδο 2003-04, υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική και έπρεπε να περάσουν 15 χρόνια για να ξαναβρεθεί σε αυτήν. Στο τέλος της δεκαετίας (2010), ο Ιωνικός και κατόπιν σοβαρών διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων, θα γνώριζε τον υποβιβασμό μέχρι και την Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Από εκεί και πέρα και μετά από μια αναγνωριστική χρονιά, οι Νικαιώτες πετυχαίνουν δύο διαδοχικές ανόδους (2011-12 και 2012-13), φθάνοντας στη Β’ Εθνική. 

Τη χρονιά 2013-14, είναι η στιγμή Ιωνικός και Μαρούσι να ξαναδιασταυρώσουν τα ξίφη τους. Ο Ιωνικός χωρίς τυμπανοκρουσίες καταρτίζει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ που είναι ομάδα. Ανταγωνιστικό είναι και το ρόστερ του Αμαρουσίου ωστόσο για τους δεύτερους, τα όνειρα για κάτι καλό ξεφουσκώνουν σχετικά σύντομα, αποδεχόμενοι το ρόλο του ρυθμιστή στο πρωτάθλημα. Ένα παιχνίδι πριν την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου, ο Ιωνικός περνά νικηφόρα με το οριακό 78-79 από το κλειστό της Κοκκινιάς, έχοντας τον Ντακούλια σε εξαιρετική ημέρα (21π. με 3 τρίπ.) όπως επίσης και τους Βεσκούκη (17π. με 1 τρίπ.), Θυμνιό (14π.) και Τασόπουλο (12π.). Στο αντίποδα, οι 34π. του Κουπίδη και οι 16π. του Μαχαίρα, δεν έφτασαν. Όπως είπαμε όμως, το Μαρούσι θα είχε ρόλο ρυθμιστή στο πρωτάθλημα. Όπερ και εγένετο. Προτελευταία αγωνιστική, σε έναν Πλάτωνα με περίπου 1.000 θεατές, το Μαρούσι έρχεται να παίξει για την ιστορία του, ρίχνοντας στα σκοινιά την ομάδα του Καραγιάννη. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με το Μαρούσι να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα που ενίοτε εναλλασσόταν. Στην 4η ωστόσο περίοδο, οι Νικαιώτες θα λυγίσουν λόγω άγχους και άλλων παραγόντων για να ηττηθούν με 77-86 και να απωλέσουν την ευκαιρία της ανόδου. Ένα παιχνίδι επεισοδιακό που μέχρι και σήμερα, έχει μείνει χαραγμένο στις μνήμες πολλών. Ντακούλιας – Βεσκούκης – Θυμνιός – Τασόπουλος αυτοί που φάνηκαν από πλευράς Ιωνικού. Τσακιρίδης – Κουπίδης – Μαχαίρας – Καμπούρης και Τοπάλης, οι «δήμιοι» του Αμαρουσίου. 3η θέση για τον Ιωνικό με 20-6 (παραμένοντας επιλαχών), 7η για το Μαρούσι με 14-12. 

Την επόμενη χρονιά, 2014-15, ο Ιωνικός «άδειασε» λόγω αυτής της εξέλιξης κάτι που έκανε την εν λόγω χρονιά μεταβατική. Από την άλλη, από το Μαρούσι αποχώρησε ο προπονητής του, Μάγειρας, ο οποίος είχε και σημαντική συνεισφορά στον καταρτισμό του μπάτζετ. Η ομάδα που σχηματίστηκε για το Μαρούσι ήταν ηλίου φαεινότερο ότι στην καλύτερη θα πάλευε για την παραμονή. Στις αρχές του Α’ Γύρου, ο Ιωνικός περνά μέσα από το Μαρούσι με 76-86 με τον Αποστολίδη να κάνει μεγάλο παιχνίδι (18π. με 2 τρίπ.) όπως επίσης και οι Ντακούλιας και Τασόπουλος που πέτυχαν αμφότεροι 15π. αλλά και ο Θοδωρής Βασιλόπουλος (12π. όλους με τρίποντα). Για την ομάδα των Βορείων Προαστείων, μόνον οι Τσακίρης (25π.) και Κουπίδης (17π.) δεν έφταναν. Στο Β’ Γύρο, ο Ιωνικός, ως μια άτυπη ρεβάνς των περσινών καμωμένων, διέσυρε το Μαρούσι με 94-66. Μαγική εκείνη η χρονιά, ατομικά, για τον Ντακούλια όπου σε εκείνο το παιχνίδι είχε 28π. και τον ακολούθησαν οι Θυμνιός με 16π. και Τσαρουχάς με 14π. (3 τρίπ.). Για το Μαρούσι, ο μόνος διασωθείς ήταν ο Τσακίρης (18π.). Ο Ιωνικός θα τερμάτιζε στο μέσον της βαθμολογίας με 13-13 ενώ το Μαρούσι θα υποβιβαζόταν ως ουραγός με απολογισμό 5-21.

Ακολουθεί η περίοδος όπου η Επιτροπή Μπάσκετ αποχωρεί με τον Ίωνα Βαρουξάκη να εμπλέκεται στα διοικητικά του Ιωνικού και με προπονητή το Νίκο Οικονόμου, διαθέτοντας ένα υψηλό μπάτζετ, να στοχεύει στην άνοδο. Ωστόσο, ο Ιωνικός θα απωλέσει ακόμα μία ιστορική ευκαιρία και στην τριπλή ισοβαθμία, στη δεύτερη θέση, να βγαίνει τρίτος (πίσω από Αμύντα, Ηράκλειο). Το Μαρούσι από την άλλη στο 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής θα καταφέρει να βγει 2ο και θα ξανα-ανέβει στη Β’ Εθνική.

Τελευταία συνάντηση Ιωνικού – Αμαρουσίου λαμβάνει χώρα τη χρονιά 2016-17 όπου το Μαρούσι καταφέρνει δεύτερη σερί άνοδο και ανεβαίνει ως 2ο στην Α2 όπου αγωνίζεται ως σήμερα με απολογισμό 21-9. Ο Ιωνικός από την άλλη, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στο τέλος, κατετάχθη 5ος με 17-13. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, κι ενώ στον Ιωνικό βρίσκεται ο Σκαραφίγκας, έχοντας διαδεχθεί τον Ταυρόπουλο, οι Νικαιώτες κι ενώ ελέγχουν το παιχνίδι μέχρι το 3ο δεκάλεπτο, στην τελευταία περίοδο παθαίνουν ένα ολικό μπλακ άουτ και με ένα 8-29, το Μαρούσι παίρνει μια σπουδαία νίκη. Αγωνιστικά, μεγάλο παιχνίδι από τον Βουγιούκα (21π.) και πολύ καλό παιχνίδι από τους Πετρόπουλο – Σπανό όπου αμφότεροι πέτυχαν 17π. Στον αντίποδα, μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Μπαλάφας (20π.) όπως και οι Ξύδας, Σολωμός και Σουρλής. Ήταν επίσης, ουσιαστικά, η αρχή του τέλους για τον Σκαραφίγκα καθώς με την αμέσως επόμενη ήττα θα απομακρυνθεί από τον πάγκο, αφήνοντας την Ομάδα τέταρτη από το τέλος. Έκτοτε, εκκινεί η εποχή του Μάριου Γούναρη.

Αν και ξεκίνησε με ήττα (απέναντι στο πρωτοπόρο Περιστέρι, εκτός), με πορεία πρωταθλητισμού και απολογισμό 10/13 ο Ιωνικός βρίσκεται στην 4η θέση, σε απόσταση βολής από το 2ο Μαρούσι. Ωστόσο, το μικρό rotation λόγω των πολλών τραυματισμών και η ήττα, εντός, από τον Εργοτέλη που προκάλεσε και την απομάκρυνση του Περδικάρη, έφερε τον Ιωνικό να παίζει την τελευταία του ζαριά για την προνομιούχο θέση μέσα στο Μαρούσι. Αν και για 35’ ο Ιωνικός ήταν μπροστά στο τέλος λύγισε και το Μαρούσι πανηγύρισε τη νίκη με 69-61. Για τους νικητές, του Κώστα Κεραμιδά ο οποίος συνεχίζει για 4η χρονιά εκεί, έλαμψαν οι Χρονόπουλος (18π.), Παπαγεωργόπουλος (15π.) και Σουρλής – Στασινός (τους οποίους θα ξανασυναντήσουμε και φέτος). Για τους Νικαιώτες, διασώθηκαν οι Βουγιούκας (14π.) και Πετρόπουλος (12π.). 

Την περσινή χρονιά, ο Ιωνικός πρωταγωνίστησε στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και με μόλις 1 ήττα βγήκε πρωταθλητής ενώ στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τους «10». Από την άλλη, το Μαρούσι, πήγε κόντρα στα προγνωστικά (11-19), οδηγήθηκε στα play out με πλεονέκτημα έδρα όπου σε διπλούς αγώνες με τον Παπάγου και έχοντας ως κύρια επιθετικού αιχμή τον «δικό» μας, Χρήστο Ντακούλια όπου ιδίως στο δεύτερο παιχνίδι με 23π. οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην παραμονή.
Φέτος, ο Ιωνικός βρίσκεται μόνος πρώτος με απολογισμό 12 νίκες σε 14 παιχνίδια, ενώ το Μαρούσι, θυμίζει κάτι από πέρσι όπου με την ίδια φιλοσοφία και με απολογισμό 5 νίκες σε 14 παιχνίδια, βρίσκεται στην 13η θέση. Σε κακό φεγγάρι βέβαια η ομάδα από τα Βόρεια Προάστια με μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια.
  
Συνοψίζοντας, στα τελευταία 6 παιχνίδια τους, στη Β’ Εθνική, υπάρχει πλήρης ισορροπία καθώς έκαστος έχει πανηγυρίσει 3 νίκες. 

 
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: