Ο αρχηγός του Ιωνικού, Ανδρέας Παπαδόπουλος, αμέσως μετά την επικράτηση του Ιωνικού μέσα στον Πειραιά επί του Εθνικού μίλησε στο ionikosnews για:

Την εμφατική νίκη επί του Εθνικού: «Είναι μια πολύ καλή αρχή που κάναμε το καινούργιο έτος. Έπαιζαν σήμερα δύο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας καθώς Εθνικός και Ιωνικός είναι δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Σίγουρα, ήμασταν το ξεκάθαρο φαβορί και σίγουρα θα φεύγαμε νικητές, απλώς θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας και κατά συνέπεια να πάει πολύ καλά το έτος».

Την έκβαση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της 1ης θέσης: «Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα, υπάρχουν δύσκολες έδρες. Πρέπει να είσαι σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια. Μάλλον θα πάει μέχρι τέλους».

Τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Σαλπέας: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο γιατί η βοήθειά τους είναι τεράστια όπως και πέρσι έτσι και φέτος. Μας δίνουν τρομερή ώθηση και κίνητρο κάθε στιγμή, ακόμα και όταν κερδίζουμε αρκετά, να μην παρατάμε το παιχνίδι και να βγάζουμε ότι καλύτερο μπορούμε και τα 40 λεπτά».

Share To:

Ionikos News

Post A Comment: