Δεν έχει σταματημό το "τρένο" του Ιωνικού που συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς την Football League ενώ -έστω και με παιχνίδι παραπάνω- πάτησε κορυφή για πρώτη φορά φέτος! Το συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη αποδίδοντας όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο δεν έδωσε κανένα περιθώριο στους Κρητικούς και επικράτησε με 2-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Νικαιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας την ομάδα του ΟΦΙ και δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα γκολποστ. Μάλιστα στο 20ο λεπτό ο Μουστάκης επιχείρησε γυριστό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα ωστόσο να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι με τον Κουιρουκίδη στο 49' στην εκτέλεση του οποίου ευστόχησε ο Κατσικογιάννης ανοίγοντας το σκορ για τους Νικαιώτες. Ο Ιωνικός δεν έριξε τον ρυθμό του και στο 56ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Μακρίδη και αναβρασμό στην άμυνα του ΟΦΙ ο Πογοσιάν έκανε το 2-0 βάζοντας φωτιά στο γήπεδο της Νεάπολης.


Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Μανωλάς, Γκοτσούλιας (89′ Καρέλης), Μακρίδης (83′ Θέος), Πογοσιαν (69′ Πατσατζόγλου), Καλλέργης (74′ Ατματζίδης), Κατσικογιάννης, Κουιρουκίδης.

ΟΦΙεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Βογιατζής, Κορομηλάς, Πιθαρούλης, Πότσι, Μούτσα, Χύσι, Παπαδόπουλος (80′ Μπάμπης), Μαρτσάκης (68′ Τοπούζης), Μηνάς, Κορέττα (74′ Βιγιαφάνες).
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: