Σοβαρός και αποφασισμένος για την νίκη παρατάχθηκε ο Ιωνικός απέναντι στην αδύναμη Α.Ε. Νεάπολης, καθώς οι Νικαιώτες έκαναν επίδειξη δύναμης από το πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν με σκορ 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Πλάκας μόλις στο 6' από στημένη φάση ενώ στο 21' ο συνήθης ύποπτος, Κουιρουκίδης έκανε το 2-0. Στην συνέχεια ο ταλαντούχος Καλλέργης με δύο προσωπικά του γκολ έγραψε το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Νικαιώτες δεν έριξαν τον ρυθμό και συνέχισαν να πιέζουν τους Κρητικούς χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες. Στο 66' ο Ατματσίδης πέτυχε το 5-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενώ στο 90' ο Καρέλης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Με την νίκη αυτή ο Ιωνικός συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις που τον διατηρούν σε τροχιά ανόδου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η τελευταία ήττα των κυανόλευκων ήταν στις 4/11 για την 6η αγωνιστική από την Παλαιοχώρα, έκτοτε μετρούν 6 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Ιωνικός: Mακρυωνίτης, Πατσατζόγλου(46′ Τσιριγωτης), Δημακάκος, Μουστάκης, Μανωλάς, Πλάκας, Μακρίδης(58′ Θέος), Καρέλης, Καλλέργης (54′ Σάμιος), Κατσικογιάννης, Κουιρουκίδης (46′ Ατματσίδης)

ΑΕ Νεάπολης: Σταυριανουδάκης, Νάνος(46 ‘Φαγγάκης), Χριστάκης, Ζάνταλης, Βλαχάκης, Νοκάι(46 Ραντέα), Τσακάνι, Κωνσταντίνου, Βολωνάκης, Πεταυράκης(72 Μπιτζανάκης), Χιλάι(61′ Λάτσι)

Share To:

Ionikos News

Post A Comment: