Δεν κατάφερε να αποδράσει με το "διπλό" από την Καλλιθέα ο Ιωνικός, απέναντι στον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι που καμία από τις δύο ομάδες δεν έπιασε υψηλή απόδοση. Αντιθέτως οι Νικαιώτες και οι Πειραίωτες έδειξαν περισσότερο ζήλο στο να διατηρήσουν το "μηδέν" στην άμυνα.

Το αποτελέσμα αυτό θέλει τον Ιωνικό να κρατάει την τύχη στα χέρια του καθώς με δύο νίκες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές διατηρεί μεγάλες πιθανότητες να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα, ανάλογα και με το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής στην αναμέτρηση του ΟΦΙ με τον Εθνικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 19ο λεπτό έπειτα από μακρινό σουτ του Καλλέργη. Στην συνέχεια η σπουδαιότερη ευκαιρία του Ιωνικού, στο 33ο λεπτό, με τον Κουιρουκίδη να πιάνει την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα όμως να περνάει άουτ, ενώ στο 35ο λεπτό ο Πογοσιάν σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Κολιοφούκα. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Εθνικό να ζητάει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκοτσούλια στον Τσιλικίρη, με τον διαιτητή ωστόσο να βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην φάση και να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο Εθνικός ανέβασε την απόδοσή του και στο 75' έχασε την ευκαιρία του αγώνα με σουτ του Πολίτη το οποίο εξουδετέρωσε στην γωνία του ο Κουρεπίνης αποσοβώντας τον κίνδυνο για τους φιλοξενούμενους. Στο 84' και πάλι ο Πολίτης σούταρε με τον Κουρεπίνη να μπλοκάρει ξανά την μπάλα.

Περίπου 1500 φίλαθλοι βρέθηκαν στην Καλλιθέα με περισσότερους από 600 να είναι του Ιωνικού.


Διαιτητές: Μαλούτας, Παρασίου-Παπαδάκης (Ημαθίας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Νίκος Γκουλής): Κολιοφούκας, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Αλεξίου, Τσιλιγκίρης, Κωνσταντίνου, Μπλάνκο, Ρομάνο (62' Παυλάκης), Μάναλης (71' Πολίτης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Γκοτσούλιας, Μακρίδης (72' Κατσικογιάννης), Πογοσιάν, Θέος (85' Καρέλης), Καλλέργης (90' Σάμιος), Κουιρουκίδης
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: