Μέσω του καναλιού του Ionikos News στο Youtube μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του ισχυρού άνδρα των Νικαιωτών, Βαγγέλη Τσάπα.

Παρακάτω, παρατίθενται αναλυτικά οι δηλώσεις που παρέθεσε ο Βαγγέλης Τσάπας σε εκπροσώπους του Τύπου.

Για το αν είναι «τρελός ο πρόεδρος»: Δεν είναι ο πρόεδρος. Είναι η Ομάδα. Ο πρόεδρος κάνει τη δουλειά του και οι άλλοι κάνουν τη δουλειά τους και γι’ αυτό είμαστε εδώ.

Για το αν είναι κοντά στο στόχο της απευθείας ανόδου, κάνοντας μια αποτίμηση της μέχρι τώρα διαδρομής: Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Αποκλείστηκε στο κύπελλο το οποίο ήταν ένας στόχος για εμάς και τις πρώτες 8 αγωνιστικές δεν ήταν καλά στα πόδια της. Η έλευση του Λουκά (Μαυροκεφαλίδη) και η έλευση του Βετούλα, έδωσε άλλον αέρα στην Ομάδα. Με το χρόνο, δεθήκαμε και μπορεί αυτή τη στιγμή να φαινόμαστε στην Α1 όμως έχουμε άλλα 7 παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, για εμάς. Για την ποιότητα της Ομάδας, των παιδιών αλλά όλων, πρέπει να κάνουμε άλλες 7 νίκες. Έχουμε ένα στόχο να γράψουμε ιστορία. Να είμαστε η μοναδική Ομάδα που έχει Β’ Εθνική και Α2 και έχει κάνει μόνο 3 ήττες και εμάς μας αρέσουν οι προκλήσεις. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον κόσμο μας.

Για τον κόσμο: Είναι μοναδικό. Το έχουν μόνον 3 μεγάλες της Αθήνας και οι 2 της Θεσσαλονίκης. Αυτές μπορούν να προσφέρουν τέτοιον κόσμο στο μπάσκετ.

Για το “sold out” και την ατμόσφαιρα που είχε να συμβεί δεκαετίες: Νιώθω πολύ χαρούμενος, ειλικρινά. Δεν περίμενα τόσο γρήγορα, όταν ήρθα στην Ομάδα, ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει όλην αυτήν την προσπάθεια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είναι εντάξει απέναντί μας. Είναι πολύ κόσμιοι και αυτό που βγάζουν είναι πολύ όμορφο. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική και έχουμε άλλα 3 παιχνίδια εδώ μέσα που θα πρέπει να τον ξαναγεμίσουμε (τον Πλάτωνα). Αυτός είναι ο επόμενος στόχος. Για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα σήμερα. Μπορεί να φαίνεται ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος. Ο στόχος είναι να γεμίσουμε τον Πλάτωνα άλλες 3 φορές μέχρι τον Μάιο.

Για την προσωπική συνέχεια των επιτυχιών, από τον Φάρο που μεταλαμπαδεύονται στον Ιωνικό ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Α1: Δεν είναι προσωπική. Είμαι ο αρχηγός μιας ομάδας που δουλεύει σωστά. Όλα της τα γρανάζια κινούνται και δουλεύουν στο σωστό ρυθμό. Μπορεί να παίρνω κάποια εύσημα παραπάνω όμως άμα οι παίκτες σήμερα δεν ήταν τόσο καλοί, άμα ο προπονητής δεν ήταν τόσο καλός κι εγώ δεν θα έπαιρνα τα εύσημα. Όπως κάνω εγώ τη δουλειά, κάνουν και οι παίκτες τη δουλειά τους, ο προπονητής τη δουλειά του, το team τη δουλειά του και ο κόσμος τη δική του και γι αυτό θεωρώ ότι έχουμε φέρει κάτι καινούριο στο μπάσκετ.


Share To:

Ionikos News

Post A Comment: