Απογοητευτικός ήταν ο Ιωνικός απέναντι στην Προοδευτική στο «αιώνιο» ντέρμπι με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Οι Νικαιώτες δεν δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί σε ένα παιχνίδι που δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία των γηπεδούχων. Η Προοδευτική προσπάθησε να απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις μέχρι το 65ο λεπτό όπου έμεινε με δέκα παίκτες -λόγω δικαιολογημένης αποβολής του Λέκκα που κλώτσησε εκτός φάσης τον Καλλέργη- και ξεκίνησε παιχνίδι τακτικής με καθυστερήσεις μην επιτρέποντας να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Πλέον οι παίκτες του Δημήτρη Αρναούτη θα αναζητήσουν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ισάριθμες νίκες ελπίζοντας σε γκέλες του Εθνικού, του Γιούχτα και της Ιεράπετρας.  Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιωνικός υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Ιεράπετρα ενώ έχει το μειονέκτημα στην αντίστοιχη με τον Γιούχτα. Το παιχνίδι με τον Εθνικό έχει χαρακτήρα τελικού με την προϋπόθεση ότι μια Κυριακή νωρίτερα θα έρθει το διπλό απέναντι στον Αμπελακιακό. Τέλος, την επόμενη εβδομάδα, οι κυανόλευκοι έχουν το ρεπό τους.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Κάρδαρης, Χουστουλάκης, Γουίλι, Λένγκα, Σταθουλόπουλος, Χρήστου (75′ Τζέκος), Γκοτσούλας (85′ Κύβελος), Βλάχος, Ντάλλας, Σαραντόπουλος.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Μανωλάς, Γκουτσούλας, Μακρίδης (80′ Θέος), Πογκοσιάν (60′ Ατματζίδης), Καλλέργης, Κατσικογιάννης (57′ Πατσατζόγλου), Κουιρουκίδης.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: