Το τμήμα πόλο του Ιωνικού Νικαίας πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκινημα, υπεράνω προσδοκιών και με το απόλυτο των νικών βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου γι’ αυτό το πρώτο μισό της Α’ Φάσης.
Το ionikosnews πήρε δηλώσεις από:
·      Τον πρωτομάστορα αυτής της Ομάδας, τον προπονητή Δημήτρη Κρητικό. Ο τεχνικός των «μπλε» δήλωσε πως δεν επιθυμεί να πει πολλά, πέραν του ότι «τις δηλώσεις τις κάνουν οι πρωταγωνιστές. Και οι πρωταγωνιστές αυτές τις δύο ημέρες είναι οι παίκτες μου, συνεπώς εκείνοι πρέπει να μιλήσουν. Συνεχίζουμε»
·      Τον αρχηγό της Ομάδας, Γιάννη Στέλλα ο οποίος είναι γέννημα των ακαδημιών του Ιωνικού
·      Το νεαρό «πορτιέρο» της Ομάδας, Ανδρέα Βατίστα


Γιάννης Στέλλας: «Μεγάλη επιτυχία η μέχρι τώρα πορεία μας»

Για την υπεράνω των προσδοκιών πορεία σε αυτήν την Α’ Φάση: Μεγάλη επιτυχία για την Ομάδα καθώς είναι καινούργια. Προσπαθούμε από την αρχή να φτιάξουμε ένα μείγμα παλιών και νέων παικτών. Έχουμε δουλέψει και δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό. Πολύ σημαντικό το ότι είμαστε μια μεγάλη παρέα. Και πάμε βήμα-βήμα προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας και για τα οποία δουλεύουμε.
Για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και την πολύ καλή διαχείριση δεδομένου ότι η Ομάδα έχασε από νωρίς έναν εκ των βασικών παικτών: Χάσαμε τον αμυντικό τον Γιώργο Κατσιγιάννη με αντικατάσταση όμως επειδή ακριβώς είμαστε μια παρέα. Από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι τώρα λέμε ότι θα αντικαθιστούμε και θα βοηθάμε ο ένας τον άλλον ότι απώλειες και να έχουμε και θα παλέψουμε όπως παλέψαμε με την ΑΕΚ.
Για τη σημερινή επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον Άρη Νικαίας μερικές ώρες μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ: Η ομάδα – παρέα και η συνολική προσπάθεια. Είμαστε ένα και δίνουμε το 100% σε παιχνίδι μέχρι το στόχο μας που είναι αρχικά να παραμείνουμε στην κατηγορία.
Για τους στόχους της Ομάδας και αν αυτοί αλλάζουν μετά το 3/3: Όχι, δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Είναι σα να είμαστε στο μηδέν. Ξεκινάμε από το μηδέν για τα επόμενα τρία παιχνίδια.


Ανδρέας Βατίστας: «Παίζουμε για τους συμπαίκτες μας, τον προπονητή μας και τον Ιωνικό»

Για την πορεία στο πρώτο μισό της Α’ Φάσης: Η ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Φάνηκε από το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ (παθητικό 7 γκολ) αλλά και σήμερα που δεχθήκαμε μόλις 2 τέρματα. Οι παίκτες μπροστά στην επίθεση έχουν τις δυνάμεις να αξιοποιήσουν σωστά τις φάσεις και σε συνδυασμό με τη σωστή άμυνα καταφέραμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια και πιστεύω ότι θα πάμε καλά σε όλη την υπόλοιπη σεζόν.
Για τις καθοριστικές επεμβάσεις του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: Το πόλο είναι ένα ομαδικό άθλημα και χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου στην άμυνα να με στηρίζουν σε φάσεις που ήταν δύσκολες, θεωρώ ότι δεν θα τα κατάφερνα. Παίζει σημαντικό ρόλο όλη η Ομάδα, δεν παίζω μόνος μου. Η άμυνα ήταν το «κλειδί» γι’ αυτή τη σειρά αγώνων και για το 3/3.
Για το σημερινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας και παρά την κούραση από τη χθεσινοβραδινή υπερπροσπάθεια: Η ξεκούραση το πιο βασικό από χθες μέχρι σήμερα και βέβαια το κλίμα εντός της Ομάδας καθώς είμαστε πολύ δεμένοι. Θέλω να παίξω καλά για τους συμπαίκτες μου, για τον προπονητή μου και για τον Ιωνικό γενικότερα. Όπως ήμουν στο 100% σήμερα θα είμαι το ίδιο και στους υπόλοιπους αγώνες, στη συνέχεια.
Για τους στόχους της Ομάδας και αν αυτοί αλλάζουν μετά από το δυναμικό ξεκίνημα: Δεν αλλάζει κάτι ως προς τους στόχους μας. Βήμα-βήμα. Το ότι κάναμε το 3/3 δε σημαίνει κάτι καθώς έχουμε και την επόμενη φάση. Θα είναι εξίσου δύσκολα τα παιχνίδια και πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά προκειμένου να κάνουμε την υπέρβαση που μπορεί να μας οδηγήσει μέχρι και στη διεκδίκηση της ανόδου.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: