Νικητής αναδείχθηκε ο Ιωνικός, απέναντι στον Ατσαλένιο, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος εξασφαλίζοντας έτσι την δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου.

Οι Νικαιώτες παρουσιάστηκαν «ψυχωμένοι» για το διπλό από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης και προηγήθηκαν στο 4’ με σουτ του Πογοσιάν μέσα από την περιοχή. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Κουιρουκίδης έκανε το 0-2 στο 12’ δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους μπλε.

Για τους γηπεδούχους μείωσε στο 15’ ο Παπαδομιχελάκης δίνοντας στο παιχνίδι μια άγρια ομορφιά! Οι παίκτες του Ατσαλένιου πάλεψαν για την ισοφάριση ενώ και ο Ιωνικός έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με το 1-2 να είναι τελικώς το αποτέλεσμα που χαρίζει στον Ιωνικό την 2η θέση.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες να πανηγυρίζουν μπροστά σε περίπου 200 οπαδούς που ταξίδεψαν στην Κρήτη και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν!

Ατσαλένιος: Μανουσάκης, Φραγκιαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης (90′ Νηστικάκης), Βρεττός, Πλουσής, Κερμενίδης (75′ Ξυλούρης), Πατηνιώτης, Καρλίτο (77′ Κεβριστάκης), Καϊμακαμούδης (70′ Ξεπαπαδάκης)

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Μουστάκης (46′ Καρέλης), Δημακάκος, Μανωλάς (83′ Κατσικογιάννης), Πλάκας (71′ Σάμιος), Γκοτσούλιας, Μακρίδης (65′ Πατσατζόγλου), Πογοσιάν, Ατματζίδης, Καλλέργης, Κουρουϊκίδης.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: