Δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη για δεύτερη φορά και έτσι ο Ιωνικός ηττήθηκε δίκαια από την ΑΕΚ με 16-8. Ανώτερη η Ένωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έδειξε γιατί θεωρείται από πολλούς το νούμερο 1 φαβορί για την άνοδο. Οι Νικαιώτες από την άλλη, υπήρξαν ανταγωνιστικοί μόνο μέχρι τα μισά του Α’ οκταλέπτου όταν και προηγήθηκαν με δύο γκολ του Λομβάρδου με 2-1. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ΑΕΚ μπλόκαρε επιτυχώς τα επιθετικά πλάνα του Ιωνικού. Η αδυναμία των «μπλε» να περάσουν τη μπάλα στο φονταριστό και η εκτέλεση από την περιφέρεια, κατέστησε προβλέψιμους τους Νικαιώτες. Αντίθετα, αμυντικά, ο Ιωνικός δε μπορούσε να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις της ΑΕΚ οι πολίστες της οποίας εκμεταλλεύονταν είτε την κόντρα είτε τον παίκτη παραπάνω, σκοράροντας με κάθε τρόπο. Έτσι, το 2-1 έγινε 2-5 όπου και ήταν το σκορ της περιόδου.

Δεν άλλαξε κάτι ούτε στο Β’ οκτάλεπτο με την ΑΕΚ να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο με 2-7. Η απάντηση από πλευράς Ιωνικού ήταν ένα ακόμα τέρμα από το Λομβάρδο, ωστόσο αν και αμυντικά οι Νικαιώτες τα έβγαζαν πέρα, επιθετικά, τρεις τουλάχιστον φορές και ενώ υπήρχαν καλές προϋποθέσεις απώλεσαν την ευκαιρία να μειώσουν έτι παραπάνω. Σκορ οκταλέπτου, 3-8.

Στην επανάληψη, ο Ιωνικός δε μπορούσε να εκμεταλλευθεί ούτε τον παίκτη παραπάνω, με τις διαστάσεις του σκορ να μεγαλώνουν και τον Κρητικό από ένα σημείο κι έπειτα να κάνει rotation. Σκορ οκταλέπτου, 5-13.

Διαδικαστική η τελευταία περίοδος με το σκορ να διαμορφώνεται στο 8-16.


Τελευταίο παιχνίδι για αυτήν τη φάση, αύριο Κυριακή, 13.00 το ντέρμπυ γοήτρου με τον Άρη Νικαίας ο οποίος επικράτησε του Αγίου Νικολάου με 13-7.


Ιωνικός Νικαίας - ΑΕΚ 8-16
Οκτάλεπτα
: 2-5, 3-8, 5-13, 8-16


Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες:

1. ΑΕΚ 12
2. Ιωνικός Νικαίας 12
3. Άρης Νικαίας 6
4. Άγιος Νικόλαος 0
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: