Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος, το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας να μην καταφέρει να αγωνιστεί στη Basket League. Αιτία; Η αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να εξασφαλίσει στην Ομάδα της πόλης ένα γήπεδο σε κάποιον όμορο ή μη Δήμο, αντί του Πλάτωνα ο οποίος αν και είχε υποσχεθεί ότι θα ήταν έτοιμος για να φιλοξενήσει τους Νικαιώτες στην Α1, η πραγματικότητα απείχε πολύ από τα εν λόγω σχέδια - υποσχέσεις.

Το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η Ομάδα μας, καθώς χωρίς να έχει λυθεί το γηπεδικό δε μπορεί ούτε κατά διάνοια να προχωρήσει οποιαδήποτε άλλη κίνηση και πιο συγκεκριμένα η συγκρότηση ΚΑΕ, καταδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο του Ερασιτέχνη Ιωνικού όσο και των οργανωμένων οπαδών της Ομάδας, των Rangers. Πιο συγκεκριμένα:

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ιωνικού

Ανακοίνωση για το τμήμα μπάσκετ

Δυστυχώς οι χειρότεροί μας φόβοι, τα τελευταία 24ώρα, επιβεβαιώνονται με τον σκληρότερο τρόπο. Ο μπασκετικός Ιωνικός βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση καθώς το γηπεδικό ζήτημα βρίσκεται σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Ο κος Ιωακειμίδης φάνηκε ότι δεν κατάφερε να αντιληφθεί σε κανένα σημείο την κρισιμότητα της κατάστασης και αυτό δεν μπορεί παρά να προκαλεί την οργή όλων μας. Δεν βγήκε ποτέ μέχρι και σήμερα ο ίδιος μπροστά να κάνει προσωπικά ραντεβού με τους Δήμους τα γήπεδα των οποίων ζητούσαμε, αντιθέτως έστελνε τον Αντιδήμαρχο κ. Μπακατσέλο που είναι προφανές ότι δεν έχει ούτε το κύρος ούτε την ικανότητα να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Ο Δήμαρχος επέλεξε να υποτιμήσει ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα και να απέχει από την διαχείριση του, καθώς τα τηλέφωνα που πραγματοποίησε δεν μπορούν να ληφθούν ως σοβαρές προσπάθειες εφόσον δεν υπάρχει καν φυσική παρουσία.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι η ευθύνη για τον Πλάτωνα βαραίνει την τοπική αρχή. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι αυτό, γι΄ αυτό και υποχρεώθηκαν να συνδράμουν οικονομικά στην εξεύρεση λύσης σε όμορο Δήμο δίχως καμία διαμαρτυρία. Αφού βρεθήκαμε προ τετελεσμένου με αυτή την εξέλιξη, συμβιβαστήκαμε και ωθήσαμε τον κόσμο στο να δείξει κατανόηση σε μία συμβιβαστική λύση για έναν χρόνο, με μοναδικό σκοπό το καλό της ομάδας και την ηρεμία που επιζητούσε και η Επιτροπή του Μπάσκετ. Σήμερα όμως συνειδητοποιούμε ότι δεν γίνονται καν σοβαρές προσπάθειες αλλά υπάρχει αδιαφορία.

Ενημερώνουμε τον κόσμο του Ιωνικού ότι θα περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα 29/7/2019 ο κύριος Ιωακειμίδης να αναλάβει να φέρει εις πέρας προσωπικά το ζήτημα του γηπέδου «Σοφία Μπεφόν» στο Παλαιό Φάληρο. Εάν αυτό δεν συμβεί ο ερασιτέχνης Ιωνικός, θα απαλλάξει την επόμενη ημέρα την Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ και τον κ. Βαγγέλη Τσάπα από τα καθήκοντά τους, θα αναλάβει την διαχείριση του τμήματος και θα κινηθεί κατά παντός υπευθύνου με κάθε νόμιμο τρόπο έχοντας σε πλήρη συνεννόηση οργανωμένους και μη φιλάθλους.

Ο μπασκετικός Ιωνικός βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάλυση και την υπογραφή στην καταστροφή που θα τον οδηγήσει στα τοπικά πρωταθλήματα, θα την έχει υπογράψει ο κ. Ιωακειμίδης και συνεργάτες του.

Η ιστορία θα γράφει ονοματεπώνυμα…

Με εκτίμηση το Δ.Σ.


Η ανακοίνωση των Rangers

Όνειρο ήταν και πάει, τέλος η Α1

Παρά τον αγώνα που έδωσε ο Βαγγέλης Τσάπας, το όνειρο να δούμε την καύλα μας στην Α1 κάποιοι ξεφτιλες αποφάσισαν να μας το γκρεμίσουν απ' ότι μαθαίνουμε. Γήπεδο τέλος αφού φάγαμε πόρτα και από το κλειστό του Φαλήρου που ήταν η τελευταία επιλογή. 

Ο κόσμος του Ιωνικού πίστεψε τα προεκλογικά παραμύθια του δημάρχου Ιωακειμίδη και ανέχτικε τα ψέμματα του αντιδημάρχου Μπακατσέλου. Ολοκληρος δήμος δεν μπόρεσε να βρει 20 χιλιάρικα για μια μελέτη που την πλήρωσε ο Τσάπας και σαν να μην έφτανε αυτό λένε αριστερά και δεξιά ότι άργησε κιόλας για ένα πρόγραμμα που δεν είχε πάρει καν τα λεφτά ο Δημος. 

Τα ψέμματα τελείωσαν όμως. Πλέον ο κόσμος της Νίκαιας ξύπνησε και ηρθε η ώρα να μάθουν όλοι το παιχνίδι που έπαιξε ο Δήμος στην πλάτη της ομάδας μας. Και σιγά σιγά θα βγάλουμε κι άλλα στην φόρα, όπως για τους δήθεν μηχανικούς που δεν είχε ο δήμος για της μελετες.

Ο σύνδεσμος δεν μπορεί να έχει καμία ευθύνη για τις αντιδράσεις του κόσμου του Ιωνικού που κάποιοι αποφασισαν να του κοψουν τα φτερα μετά από 32 χρονια. 

Ο Τσάπας μάγκας και παντελονάτος από την πρώτη μερα που ήρθε στην Νικαια ότι είπε το τήρησε στο 100% ακόμα και τώρα έκλεισε τεράστιους παίκτες, έδωσε προκαταβολές και πίστεψε ότι ο Δημαρχος θα βγει μποστα να βρει λύση σε γήπεδο άλλου Δήμου. Ο Ιωακειμίδης αντι να λύσει το πρόβλημα ο ίδιος, έβαλε μπροστά τον Μπακατσέλο που θέλει να αναλαμβάνει τα ζητήματα του Ιωνικου εργολαβία, και αποτι φαινεται όχι για καλό.

Τα πράγματα από σήμερα θα αλλάξουν, μας καταστρέψατε το μεγαλύτερο όνειρο μας και αναρωτιόμαστε αν κάθε φορά που θα σας συναντάμε, αξίζει και να σας φτύνουμε.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: