Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας, στη Θύρα 4 στο χώρο των Rangers, μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, του Βαγγέλη Τσάπα, ισχυρού άνδρα των «μπλε», αντιπροσωπείας του Ερασιτέχνη Ιωνικού αλλά και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου όπως είχε αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες. Αιτία της συνάντησης, το γνωστό και επίμαχο θέμα που είχε προκύψει σχετικά με την έδρα της Ομάδας της Νίκαιας. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού Ιωνικού προεξάρχοντος του Γιάννη Τσιριγώτη, δείχνοντας πως σύσσωμος ο Ιωνικός αγωνιά για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει το τμήμα μπάσκετ.

Το λόγο πρώτος πήρε ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, κ. Ιωακειμίδης προβαίνοντας σε μια εξιστόρηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων και των ενεργειών που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα. Η είδηση επί του πιεστηρίου που βγήκε ήταν ότι λίγο πριν τη συνάντηση, στις 17.00 είχε επικοινωνία με Δήμαρχο του Π. Φαληρού όπου και φαίνεται η εκεί λύση να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μένει ωστόσο η επικοινωνία τις προσεχείς ημέρες. Εξάλλου, ο κ. Ιωακειμίδης μίλησε για ενδεχόμενη χρήση των κλειστών: Α) του Π. Φαλήρου, Β) του Κορυδαλλού, Γ) του Κερατσινίου με τις τοπικές αρχές να είναι θετικές χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημο παραχωρητήριο.

Σε συνέχεια των παραπάνω, το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Τσάπας, «διορθώνοντας» το Δήμαρχο όπου διαφωνούσε σχετικά με την έως τώρα πεπατημένη, σε κάθε περίπτωση όμως σε καλό κλίμα. Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού ξεκαθάρισε πολλές φορές και σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ Τσάπα – Ιωακειμίδη. Στάθηκε ωστόσο στα τρία γήπεδα. Ουσιαστικά, υπάρχει μόνον ενδεχόμενο Παλαιού Φαλήρου. Η περίπτωση Κερατσινίου έχει απορριφθεί λόγω μεγάλου κόστους εργασιών, ενώ για τον Κορυδαλλό, παρ’ ότι οι δύο δήμαρχοι Νίκαιας – Κορυδαλλού βρίσκονται σε συζητήσεις, τα συνεχή προσκόμματα που ανακύπτουν σε κάθε επιμέρους συνάντηση όπως της επιτροπής μπάσκετ με τους υπευθύνους του κλειστού ή του αθλητισμού του Κορυδαλλού, δείχνουν διγλωσσία και αφερεγγυότητα. Η εν λόγω λύση ίσως είναι και χρονοβόρα αλλά και μη υλοποιήσιμη, τελικά. Συνεπώς, προς ολοταχώς για Π. Φάληρο με τις εκκρεμότητες να μένουν και τις διαβουλεύσεις να πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα και προσεχώς.

Στο τέλος της συνάντησης, τέθηκε από τους Rangers το ενδεχόμενο ο Δήμος να ναυλώνει πούλμαν για κάθε εντός έδρας παιχνίδι προκειμένου να μεταφέρει τον κόσμο της ομάδας, αν τελικά η έδρα είναι στο Π. Φάληρο. Ο Δήμαρχος δεν ήταν αρνητικός, δήλωσε ωστόσο ότι προέχει να οριστικοποιηθεί το θέμα του γηπέδου και τα υπόλοιπα έπονται.

Υπήρξε και διάλογος μεταξύ των παριστάμενων και της Δημοτικής Αρχής, με το περιεχόμενο των ερωτήσεων να στοχεύει και στην επόμενη ημέρα, δηλαδή το κλειστό του Πλάτωνα. Ο κ. Ιωακειμίδης δε δεσμεύτηκε σε κάτι ωστόσο εξήγησε τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί από τον Οκτώβριο. Αν όλα πάνε καλά, την Άνοιξη, η διαδικασία θα βρίσκεται στο τελικό της στάδιο προκειμένου ο Δήμος να ξεκινήσει τα έργα στον «Πλάτωνα» όπως και στο «Μάνος Λοΐζος». Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η συνάντηση και αναμένονται άμεσα οι περαιτέρω εξελίξεις προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε μια θετική τροχιά, αρχής γενομένης από την άμεση ανάγκη επίλυσης του γηπεδικού για την προσεχή περίοδο.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: