Σε σημαντικές προσθήκες έχει προχωρήσει ο Ιωνικός τις τελευταίες μέρες με τους Νικαιώτες να είναι από τις πρώτες ομάδες που έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα ο Ιωνικός απέκτησε τους Γκούφα, Παπουτσογιαννόπουλο, Τάφα και Φυλακτό!

Ο Αρμάντο Γκούφας αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός είναι 24 ετών και την προηγούμενη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Παλαιοχώρας στον πρώτο γύρο (σκόραρε και απέναντι στην ομάδα μας) και του Ηροδότου στον δεύτερο γύρο. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της Νικαράγουα.

Παράλληλα, τα κυανόλευκα θα φορά και ο Θοδωρής Παπουτσογιανόπουλος την νέα χρονιά. Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός έχει φορέσει την φανέλα του Αιγινιακού, της Καλαμάτας και του Ολυμπιακού Βόλου ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι και την Super League.

Τέλος, ο Άγγελος Τάφας και ο Νίκος Φυλακτός είναι οι δύο τερματοφύλακες που θα συμπληρώσουν την τριάδα μαζί με τον Τάσο Κουρεπίνη. Ο Τάφας είναι 19 χρονών και έχει αγωνιστεί στους νέους της ΑΕΚ καθώς και σε Κερατσίνι και Λουτράκι. Ο Φυλακτός βρέθηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρώτο μισό στον Διαγόρα Ρόδου και στο δεύτερο στον Ασπρόπυργο και είναι 21 ετών.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: