Η τελευταία άφιξη στην ομάδα του Στέργιου Κουφού ήταν αυτή ενός αρκετά γνώριμου στις τάξεις των φιλάθλων της Ομάδας. Η option του συμβολαίου του ενεργοποιήθηκε και έτσι ο Ρόλαντ Σάφτεναρ θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά «κάτοικος» Νίκαιας. Ο Ολλανδός ήταν ένα από τα έξι σημαντικά γρανάζια (Μαυροκεφαλίδης, Βασιλόπουλος, Καράμπουλας, Κανονίδης, Λιακόπουλος) της πορείας των «μπλε» προς τη Basket League με τη συμβολή του ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να είναι σημαντική ή για να το πούμε με αριθμούς, ανά παιχνίδι είχε 8,6π., 4,7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Μαζί με τον Μαυροκεφαλίδη και τον Μπατή θα αποτελέσει τη σύνδεση του «χθες» με το σήμερα.

Εξάλλου, πριν δύο χρόνια, μαζί με τον Μπαρτ ήταν από τους βασικούς πυλώνες σωτηρίας του ΓΣ Φάρου Λάρισας στη Basket League με τον Ολλανδό τότε να μη χάνει ούτε παιχνίδι και να μετρά ανά παιχνίδι, 11.3π., 5.3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Πλέον και με την προσθήκη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου να λαμβάνει σάρκα και οστά τις προσεχείς εβδομάδες, ο Ιωνικός έχει ένα ρόστερ γεμάτο σε όλες τις θέσεις. Και για του λόγου το αληθές:


PG – SG: Burtt Jr., Lawrence, Δημάκος, Stith, Τοπάλι, Μπατής, Χατζηκυριάκος

SF: Jones, Χαραλαμπόπουλος,

PF: Μαυροκεφαλίδης, Γερομιχαλός

C: Κώττας, Schaftenaar, Σχορτσιανίτης


* Οι θέσεις είναι ενδεικτικές καθώς υπάρχουν παίκτες που μπορεί να παίξουν και σε άλλη θέση.

** Στο μέχρι τώρα ρόστερ δεν υπολογίζεται ο Σανδραμάνης (SG) ο οποίος αν και προπονείται με την Ομάδα (δανεικός από τον Προμηθέα Πατρών), δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα.

Φώτο: Γιώτα Μπρεκή
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: