Το πιο δύσκολο κομμάτι που ήταν η επίλυση του γηπεδικού ζητήματος για τον Ιωνικό Νικαίας Affidea, πέρασε, με την Ομάδα να βρίσκει την "Ιθάκη" της στο "Σοφία Μπεφόν". Έτσι, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Ήρθε η ώρα του κόσμου της Ομάδας. Ήρθε η ώρα των εισιτηρίων διαρκείας.
Θα πρέπει βέβαια ο κόσμος να γνωρίζεις ότι η εν λόγω αριθμεί γύρω στις 850 θέσεις, χωρητικότητα πολύ μικρότερη του "Πλάτωνα", συνεπώς οι φίλοι του Ιωνικού θα πρέπει έγκαιρα να παραλάβουν τα εισιτήριά τους για τους προφανείς λόγους.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ενημερώνει τους φιλάθλους του πως, από αύριο (6/8), παρέχεται η δυνατότητα κράτησης εισιτηρίου διαρκείας για τη σεζόν 2019-20, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή της ομάδας μας στα "σαλόνια" της πρώτης κατηγορίας.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, οι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας θα "κλείσουν" μόνιμη θέση στο γήπεδο "Σοφία Μπεφόν" του Παλαιού Φαλήρου δίπλα στην ομάδα μας και θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από κοντά σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Basket League και των play-offs, αν η ομάδα προκριθεί σε αυτά. Να σημειωθεί πως οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθούν στη φυσική έδρα της ομάδας μας, στο κλειστό γήπεδο του Πλάτωνα, και τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά και για αυτούς.

Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, που μπορεί να προμηθευτεί ο κόσμος:

- Κατηγορία Blue (συνδεσμιακά) 50€
- Κατηγορία White 100€ (Για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών ισχύει μισή τιμή) - Πάνω διάζωμα
- Κατηγορία Silver 200€ (Για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών ισχύει μισή τιμή) - Κάτω διάζωμα
- Κατηγορία Gold 500€ (Για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών ισχύει μισή τιμή) - VIP

*Για παιδιά ηλικίας έως 5 ετών ισχύει ελεύθερη είσοδος σε όλα τα παιχνίδια.
**Σύντομα θα υπάρχει και η κάτοψη του γηπέδου, ώστε να μπορείτε να δείτε πού βρίσκεται η θέση σας ανάλογα με την κατηγορία εισιτηρίου που θα επιλέξετε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περνούν από τα γραφεία της ομάδας μας στο κλειστό του Πλάτωνα, όπου θα δίνουν τα στοιχεία τους και τα χρήματα κλείνοντας τη θέση τους
στο πλευρό της ομάδας μας. Στη συνέχεια, θα ενημερώνονται για την έκδοση και τον τρόπο παραλαβής της κάρτας διαρκείας.

Οι ώρες εξυπηρέτησεις των φιλάθλων για αύριο (6/8) θα είναι 17:00 με 19:00, ενώ από την Τετάρτη (7/8) κι έπειτα θα μπορούν να εξυπηρετούνται στα γραφεία της ομάδας από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, ο κόσμος μπορεί να στέλνει e-mail στο: ticketing@ionikosbc.gr

Όλη η Νίκαια μια ομάδα!"
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: