Ακόμα μία νίκη πανηγύρισε το συγκρότημα του Στέργιου Κουφού, επικρατώντας αυτή τη φορά του Ρεθύμνου με 85-82. Παρά την ημέρα και την ώρα της αναμέτρησης, αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στον "Πλάτωνα".

Ο Ιωνικός ξεκίνησε ιδιαίτερα κεφάτος το παιχνίδι και έχοντας ήδη 5 τρίποντα, έκλεισε το Α' δεκάλεπτο, προηγούμενος με 21-18.
Στο Β' δεκάλεπτο ωστόσο, με τον κόουτς των Νικαιωτών να δοκιμάζει σχήματα, οι του Ρεθύμνου βρήκαν το ρυθμό και την ευκαιρία να περάσουν μπροστά και να εδραιώσουν μια διαφορά την οποία έμελλε να κρατήσουν μέχρι το ημίχρονο (37-45).
Στην επανάληψη, οι "μπλε" μπήκαν με ιδιαίτερη όρεξη στο παρκέ, γύρισαν το παιχνίδι και πήραν μάλιστα και διψήφια διαφορά (71-59).
Στην τελευταία περίοδο, έγινε περισσότερο διαχείριση, με όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο Στέργιος Κουφός να παίρνουν χρόνο, χωρίς ωστόσο να αλλάζει η έκβαση του τελικού σκορ, με τον Ιωνικό να ζευγαρώνει τις φιλικές του απέναντι σε μια ομάδα που θα αντιμετωπίσει για επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα στα μέσα του Δεκέμβρη, εκτός έδρας.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι και πάλι εντός έδρας, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου απέναντι στο φιλόδοξο Οίακα Ναυπλίου που αγωνίζεται στην Α2.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 37-45, 70-59, 85-82
Ιωνικός (Κουφός): Μπατής 3 (1), Λόρενς 4 (1), Μπαρτ 22 (6), Δημάκος 2, Τοπάλι, Σανδραμάνης, Χατζηκυριάκος, Στιθ 12 (1), Τζόουνς 13 (2), Γερομιχαλός 14 (2), Σάφτενααρ 2, Κώττας 5, Αντρονικασβίλι 8
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: