Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων ήρθε στη Νίκαια για να παίξει αγώνα προετοιμασίας απέναντι στο γηπεδούχο Ιωνικό. Αυτός ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας καθώς 5 αθλητές του Διαγόρα, την περσινή περίοδο έβαλαν το λιθαράκι τους προκειμένου οι Νικαιώτες να επιστρέψουν στη Basket League. Ένας από αυτούς ήταν ο Βαγγέλης Καράμπουλας ο οποίος μίλησε στο ionikosnews αμέσως μετά το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα:

Για τον ερχομό του στον «Πλάτωνα», αυτή τη φορά ως αντίπαλος, λίγους μήνες μετά τη φιέστα: «Πέρασα δύο φανταστικά χρόνια εδώ. Θα φανεί κλισέ αλλά όντως όλα τα παιδιά νοιώθουμε σαν στο σπίτι μας εδώ. Η αγάπη που εισπράξαμε αυτά τα δύο χρόνια αλλά και τώρα η υποδοχή που είχαμε ήταν ιδιαίτερη. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος. Η Ομάδα έχει επενδύσει σε φοβερούς παίκτες. Είναι δεδομένο ότι θα πάει καλά, δε χωράει καμία αμφιβολία και θα φανεί σε λίγο καιρό.

Για τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία που ξεχώρισε στην Ομάδα, όντας αντίπαλος: «Είναι μια ομάδα που θα στηριχθεί ως επί το πλείστον στο σουτ. Τζαμάλ Τζόουνς, Στιβ Μπαρτ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Λόρενς. Σουτάρουν όλοι. Θεωρώ ότι αυτό θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Θέλει να παίξει γρήγορα η Ομάδα, αυτό δείχνει. Όπως είπα και πριν, θεωρώ ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Α1.

Για το γεγονός ότι αν και φιλικό, ο Διαγόρας ήταν ανταγωνιστικός και συνεπώς αν θα γράψει ιστορία μαζί του με μια ακόμη άνοδο ο ίδιος: «Δεν είναι μόνον ο Καράμπουλας. Έχει κι ο Πετροδημόπουλος 5-6, έχει ο Λιακόπουλος, έχει κι ο Μαχαίρας. Το ότι δυσκολέψαμε τον Ιωνικό δε λέει κάτι. Δεν έπαιζε ο Μπαρτ, δεν έπαιζε ο Μαυροκεφαλίδης, ο Σχορτσιανίτης. Και σίγουρα είναι και προετοιμασία. Δε νομίζω ότι η ομάδα μας μπορεί να κοντράρει τον Ιωνικό.
Όσον αφορά το στόχο για φέτος, δεν μας έχουν πει κάτι αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι η άνοδος».


Φώτο: Γιώτα Μπρέκη


Share To:

Ionikos News

Post A Comment: