Ένα μήνα μετά την αποχώρησή τους από την Ομάδα, οι "συνοδοιπόροι" Κατούφας, Κουντουράς και Παπαδόπουλος φαίνεται ότι επιστρέφουν στον Ιωνικό όπως προανήγγειλε από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο ισχυρός άνδρας των Νικαιωτών, Βαγγέλης Τσάπας. Θυμίζουμε ότι Κατούφας και Κουντουράς ήταν μέχρι πρότινος στο Διαγόρα Δρυοπιδεών με τον Σωτήρη Κατούφα μάλιστα να παίζει και ως αντίπαλος του Ιωνικού, στο φιλικό των δύο ομάδων ενώ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος είχε υπογράψει στη Δάφνη Δαφνίου.

Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές μετά την αποχώρηση του Γερομιχαλού για τη θέση "4" με το ionikosnews να έχει ενημερώσει από χθες, στο ρεπορτάζ για τα Μαυροσκούφεια, για "επιστροφή" από τα παλιά. Φαίνεται όμως ότι δεν θα είναι η μόνη ανακατανομή καθώς η προσθήκη στο ρόστερ του περσινού αρχηγού Παπαδόπουλου που παίζει στο "1" και του Γιώργου Κουντουρά που παίζει στο "2" ίσως σημάνουν την κάλυψη κενού που δημιουργείται στις εν λόγω (κυρίως στη θέση "2") και που ενδεχομένως ανακοινωθεί προσεχώς.

Έτσι, οι τρεις τους, ξαναβρίσκονται με τον Βαγγέλη Τσάπα και πάλι στον Ιωνικό, έχοντας την ευκαιρία να βιώσουν ως ενεργά μέλη την ιστορική επαναφορά του Ιωνικού στη Basket League μετά από 32 χρόνια!
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: