Γράφει ο Πέτρος Ιωσηφίδης

Το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΠΕΔΑ είναι προ των πυλών και η Ομάδα μας πανέτοιμη σε ένα ιστορικό… restart για αυτήν. Αν ψάχνεις ένα λόγο για τον οποίο να παρακολουθήσεις αυτήν την προσπάθεια, εδώ θα βρεις 8. Έχουμε και λέμε:


1. Κάτι το βράδυ, οι καθημερινές και οι συνθήκες που θα διεξάγονται οι αγώνες όπως και τα μέρη, θυμίζουν έντονα.. Α’ ΕΣΚΑΝΑ (για τους «ήρωες» μπασκετικούς που ακολουθούσαν τότε, στο ακόμα πιο «ρομαντικό» του αυτή τη φορά). Γενικά, κάθε Πέμπτη, μετά τις 21.30.

2. Πλάκα-πλάκα, ότι καλύτερο είτε για μετά τη βόλτα είτε για «σβήσιμο» πριν την τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας.

3. Είναι διαφορετικό το συναίσθημα και σίγουρα «γεμίζει» περισσότερο τον οποιονδήποτε όταν ακολουθεί και συνδράμει μια προσπάθεια από τα «γεννοφάσκια» της παρά όταν έχει «ωριμάσει».

4. Το θέαμα, ειδικά για αυτούς που δεν έχουν ανακαλύψει το άθλημα, δεν λείπει, παρά τη χαμηλή κατηγορία. Όπως δεν θα λείψουν και οι νίκες.

5. Ο Ιωνικός έχει φτιαχτεί με στόχο να πρωταγωνιστήσει στον Όμιλο. Όπως δηλώνουν οι ιθύνοντες της Ομάδας, χαρακτηριστικά, «ο Ιωνικός και η Νίκαια ήρθε και στο volley όχι για να μείνουν αλλά για να δείξουν το δρόμο....!».

6. Μιας και λέμε για πρωταγωνιστικό ρόλο στον Όμιλο, αυτό «δένει» από το γεγονός ότι έτερος συνδιεκδικητής της ανόδου είναι ο «συνήθης ύποπτος» σ’ αυτές τις περιπτώσεις, Εθνικός Πειραιώς. Το αποτέλεσμα γνωστό, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Καιρός να προχωρήσει και σε άλλα αθλήματα.

7. Στην Ομάδα έχει γίνει μεγάλη επένδυση με χορηγίες και ίδια μέσα όχι μόνο ως προς τη στελέχωση της γυναικείας ομάδας αλλά κυρίως ως προς τις ακαδημίες με αποκορύφωμα την κατασκευή βοηθητικού κλειστού, πλησίον του Σελεπίτσαρι.

8. Γιατί η ΠΑΕ και η ΚΑΕ είναι η βιτρίνα μιας ομάδας αλλά ο Ερασιτέχνης και το πώς λειτουργεί στα τμήματά του είναι η υγεία αυτής. Και το τμήμα βόλλεϋ είναι ένα από τα τμήματα του Ερασιτέχνη που μάλιστα δίνει και υπεραξία.


Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου στο «Σοφία Μπεφόν» (ναι, γίνεται ακόμα καλύτερο, στην προσωρινή έδρα της ομάδας μπάσκετ) στις 21.45 απέναντι στην ομάδα του Φλοίσβου.
Διαφορετικά, στις 17 Οκτωβρίου, στη γειτονιά μας (Σελεπίτσαρι) στις 21.45.


Cu there..
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: