"Γκέλαρε" ο Ιωνικός στη Νεάπολη, γνωρίζοντας την ήττα με τον κλασσικό αλλά οδυνηρό τρόπο του "νόμου του ποδοσφαίρου". Παρ' ότι είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, δεν το έκανε και η Ιεράπετρα κόντρα στη ροή του αγώνα, έκανε το 0-1, το οποίο και διαφύλαξε μέχρι το τέλος.

Ο Ιωνικός από νωρίς πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι και στο 16' σημείωσε την πρώτη του ευκαιρία με το σουτ του Παπουτσογιαννόπουλο να αποκρούσει ενστικτωδώς ο πολύ καλός Καραγκιολίδης.
Στο 18', μετά από πολύ καλή πάσα, ο Τιεντσέ βρέθηκε σε απόσταση βολής όμως πλάσαρε απελπιστικά άουτ.
Στο 30', μετά από σέντρα του Μουστάκη, και πάλι ο Τιεντσέ έπιασε το σουτ με τη μπάλα να περνά άουτ.
Στο 32', στη μία και μοναδική ευκαιρία που έκανε ο ΟΦΙ στο ματς, ο Κατσικοκέρης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τιεντσέ και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Αποστολόπουλο ο οποίος πλάσαρε επιτυχώς τον Κουρεπίνη γράφοντας το 0-1.
Ο Ιωνικός θα μπορούσε στην εκπνοή του ημιχρόνου να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως ο Κρητικός δε μπόρεσε να γίνει πέραν του δέοντος πιο απειλητικός.

Ο Ιωνικός παρ' ότι ήταν πίσω στο σκορ, είχε τα ηνία του αγώνα.
Στο 63', έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του όταν από σέντρα του Τιεντσέ, ο Κρητικός πήρε την κεφαλιά όπου την τελευταία στιγμή, μετά από κόντρα, πέρασε κόρνερ.
Στο 70' ήταν η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία των Νικαιωτών καθώς μετά από σουτ του Γκούφα στη γωνία του Καραγκιολίδη, ο τελευταίος εξουδετέρωσε ένα ακόμη σουτ, διώχνοντας.
Παρ' ότι οι Νικαιώτες προσπάθησαν για το γκολ, αυτό δε συνέβη και έτσι, η Ιεράπετρα πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Πολύ κακή ήττα όχι ως προς την εμφάνιση αλλά ως προς το αποτέλεσμα καθώς έγινε επί ενός αντιπάλου που έχει τον ίδιο στόχο με τον Ιωνικό. Πλέον, οι παίκτες του Δημήτρη Αρναούτη καλούνται να "ρεφάρουν" την εν λόγω ήττα σε άλλο παιχνίδι.


Ιωνικός Νικαίας - ΟΦ Ιεράπετρας  0-1

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστακης, Γκοτσούλιας, , Καλλεργης (64' Ντάγκρας), Παπουτσογιαννοπουλος, Γκούφας, Μαναλης(64 Παπατζίκος), Ιωάννου, Τιέντσε, Φουρλανος (84' Μανωλάς), Κρητικός
Iεράπετρα (Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζέλεπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (78' Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης (90' Μπάμπης), Αποστολόπουλος (44' Μηνάς), Αναστασόπουλος

Επόμενο παιχνίδι: 19/10, 15.00
Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, Καλαμάτα - Ιωνικός Νικαίας
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: