Ολοκλήρωθηκε με μια όμορφη τελετή λήξης το 7ου Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών Ιωνικού Νικαίας "Δώσε πάσα στον αθλητισμό", στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 14 σύλλογοι, 25 Τμήματα με περισσότερα από 500 παιδιά ηλικίας από 12 έως 17 ετών.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 69 αγώνες στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, υπό την αιγίδα του Δήμου Νικαίας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά είναι οι : Άρης Νικαίας, ΔΑΣ Δραπετσώνας, Ίκαρος Καλλιθέας, ΚΑΟ Μελισσίων, ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΕΝ Κηφισιάς, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, OLYMPIACOS bc-The academy, PAO bc Academy, Πειραϊκός Σύνδεσμος, ΓΣ Περιστερίου, ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας, ΑΟ Τερψιθέα Γλυφάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δύο διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής και Βασίλης Καββαδάς οι οποίοι βραβεύτηκαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του Κυπέλλου Basketball Champions League.

Οι ομάδες οι οποίες διακρίθηκαν στην

- Κατηγορία 2001-2002: Περιστέρι (1η θέση), Ίκαρος Καλλιθέας (2η θέση), Πρωτέας Βούλας (3η θέση).
-  Κατηγορία 2003-2004: Παλαιό Φάληρο (1η θέση, Α.Ο. Μίλων (2η θέση), Μελίσια (3η θέση).
- Κατηγορία 2006-2007: Olympiacos bc- the academy 1η θέση), Περιστέρι (2η θέση), PAO bc Academy.(3η θέση).

Οι αθλητές που διακρίθηκαν στο τουρνουά - και τα οποία θα συμμετέχουν δωρεάν στο πρόγραμμα της GIANNAKIS ACADEMY, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ψυχικό είνα οι ι:

- Κώστας Καδράς (κατηγορία 2001-2002, ΓΣ Περιστερίου)
- Ανδρέας Μουρίκης (κατηγορία 2003-2004, Παλαιό Φάληρο)
- Ανδρέας Κουστένης (κατηγορία 2006-2007, ΓΣ Περιστερίου).

Αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή τους στο Τουρνουά Κοριτσιών παρέλαβαν και τα κορίτσια των πέντε συμμετέχοντων ομάδων: Ιωνικού Νικαίας, Φάρου Κερατσινίου, Προοδευτικής Νεολαίας, Πήγασου Κορυδαλλού και Ολυμπιακού.

Τέλος, στην όμορφη τελετή βραβεύτηκαν και οι αθλήτριες, Θεοδώρα Κοταλακίδου και Παναγιώτα Μακρογιάννη για τις διακρίσεις τους στο διαγωνισμό μπασιμάτων και στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών αντίστοιχα.

Ο Ιωνικός Ν. ευχαριστεί τους χορηγούς του Τουρνουά 3E και GIANNAKIS ACADEMY και τους συλλόγους που συμετείχαν στο 7ο Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών μπάσκετ Ιωνικού Ν. "Δώσε πάσα στον Αθλητισμό", και ανανεώνει το ραντεβού για την προσεχή αγωνιστική περίοδο

Share To:
Next
Νεότερη ανάρτηση
Previous
This is the last post.

Ionikos News

Post A Comment: