Μερικές από τις σκέψεις του, ύστερα από το πρώτο φιλικό του Ιωνικού στο πλαίσιο της προετοιμασίας του (κόντρα στον Μανδραϊκό), μοιράστηκε ο Κώστας Ανυφαντάκης με το Ionikosnews. Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, αλλά και την αισιοδοξία του πως η ομάδα της Νίκαιας θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. Δηλαδή, στην έναρξη του Πρωταθλήματος.

«Κλείνοντας την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, παίξαμε το πρώτο μας φιλικό. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλους τους παίκτες που χρησιμοποιήσαμε, δεδομένου ότι μιλάμε για μία εντελώς καινούρια ομάδα, η οποία χρειάζεται τον χρόνο της για να είναι έτοιμη» σχολίασε αρχικά ο 47χρονος προπονητής και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Όλοι στον σύλλογο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε τον Ιωνικό που θέλει ο κόσμος του».

Αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας, υπογράμμισε: «Η βελτίωσή μας, όσον αφορά την απόδοση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, συνεχώς αυξάνεται. Έχουμε, όμως, πάρα πολλά πράγματα να κάνουμε σαν ομάδα, για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Θα χρειαστούμε χρόνο για να βρεθούμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Τέλος, επισήμανε πως είναι απολύτως αφοσιωμένος στη βελτίωση των ποδοσφαιριστών του, υπονοώντας ότι έχουν τις αρετές για να συνθέσουν ένα ισχυρό σύνολο: «Προσωπικά, είμαι εκατό τοις εκατό συγκεντρωμένος στους παίκτες που έχουμε και στους οποίους πιστεύουμε. Θεωρούμε πως θα έχουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα με αυτά τα παιδιά. Πάντα υπάρχουν ανάγκες, αλλά εμένα η σκέψη μου είναι στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε, ώστε τα παιδιά που έχουμε, να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Το μυαλό μου είναι στην προπόνηση».


Share To:

Ionikos News

Post A Comment: