Οι μηχανές πήραν μπροστά για το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας με την πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται σήμερα. Και ήταν όλοι τους εκεί, από πλευράς παικτών (πλην του Σάφτενααρ ο οποίος και θα ενσωματωθεί τις προσεχείς ημέρες), προπονητικού team και διοίκησης.

Το λόγο πήρε ο προπονητής της Ομάδας, Μάριος Γούναρης ο οποίος καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες, έθεσε τον ξεκάθαρο στόχο της ανόδου στην Α1 και έδωσε χρονοδιάγραμμα προπονήσεων και λοιπών υποχρεώσεων για την τρέχουσα εβδομάδα. Μετά την ομιλία του προπονητή, οι παίκτες ξεκίνησαν με απλές ασκήσεις εκγύμνασης και με σουτ. Κατά την ολοκλήρωση της προπόνησης, το λόγο έλαβε από πλευράς της διοίκησης ο ισχυρός άνδρας της Ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας, ο οποίος με τη σειρά του καλωσόρισε άπαντες, δίνοντας το μήνυμα «συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε την περσινή χρονιά» προκειμένου ο Ιωνικός να φθάσει στο μεγάλο του στόχο. 

Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες θα περάσουν αύριο από αιματολογικές εξετάσεις ενώ το Σάββατο θα λάβουν χώρα οι εργομετρικές εξετάσεις. Επιπλέον, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινούν διπλές προπονήσεις.

Τέλος, όπως είχε ανακοινωθεί, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από σήμερα, με τους πρώτους πιστούς φίλους των Νικαιωτών να «κατεβαίνουν» στον Πλάτωνα και να δηλώνουν παρόντες και στη φετινή προσπάθεια. 

Share To:

Ionikos News

Post A Comment: