Δεν κράτησαν πολύ οι αποχαιρετηστήριες ανακοινώσεις Παντελίδη/Ιωνικού με την νέα Διοίκηση να κινείται μεθοδευμένα, καταφέρνοντας να πείσει τον αρχηγό της ομάδας να επιστρέψει στον σύλλογο που ανδρώθηκε και αγαπήθηκε.
Η επιθυμία ήταν κοινή και για τις δύο πλευρές οπότε δεν άργησαν να έρθουν σε συμφωνία κι έτσι σήμερα το πρωί ήρθαν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

"Την τεράστια πίστη και αφοσίωσή του στον Ιωνικό δείχνει για πολλοστή φορά ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Παντελίδης.

Ο ταλαντούχος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα μιας και συμφώνησε με τον σύλλογο σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Ο εκ των στυλοβατών της άμυνας του συλλόγου για έναν ακόμη χρόνο σφραγίζει την παραμονή του στον Ιωνικό αποδεικνύοντας την αδιάλειπτη σχέση του τόσο με την ομάδα όσο και με τον φίλαθλο κόσμο.

Αρκετά καθοριστική υπήρξε, φυσικά, και η περσινή παρουσία του αρχηγού, ο οποίος ήταν και από τους mvp της σεζόν που παρήλθε τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός βάζοντας «πλάτη» όποτε το χρειάστηκε ο σύλλογος.

Ιωνικός και Παντελίδης, λοιπόν, συνεχίζουν μαζί με βλέψεις, όνειρα και φιλοδοξίες για μια γεμάτη και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά."
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: