Ο αρχηγός του Ιωνικού Δημήτρης Παντελίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Τόλη Κοτζιά για την εποχή Κούγια στον Ιωνικό και για τους στόχους που έχουν τεθεί για την νέα χρονιά. Παράλληλα αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας που συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της παρά της δυσκολίες των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Παντελίδη στον Τόλη Κοτζιά:

Για το γεγονός ότι σώθηκε ο Ιωνικός: «Τελικά γίνονται και στον αθλητισμό θαύματα. Δόξα το Θεό. Είχαμε φτάσει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια Κούγια που είναι μαζί μας, και τον κ. Αλέξη, αλλά και τον γιο του τον Χρήστο. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Για το αν βλέπει να έρχεται κάτι μεγαλύτερο για τον Ιωνικό: «Εσείς το ξέρετε καλύτερα από μένα. Ο Ιωνικός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αδικείται από την κατηγορία στην οποία παίζει. Έχει πάρα πολύ κόσμο. Όλοι ευελπιστούμε ότι το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο. Έχουν μπει καλές βάσεις και στόχος μας είναι να κάνουμε μία ομάδα που θα έχει πλάνο. Ο κος Κούγιας έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα. Ο ίδιος είναι μεγάλος γνώστης και πολύ έμπειρος, ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σύντομα να δούμε τον Ιωνικό εκεί που του αξίζει, στις μεγάλες κατηγορίες».

Για τον κόσμο που πήγε στην πρώτη προπόνηση της σεζόν: «Ήρθε πολύς κόσμος. Πιστεύω πως ο Ιωνικός έχει κόσμο που θα ζήλευαν και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Είναι διψασμένος, έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Είδε την ομάδα από την Ευρώπη και την πρώτη εθνική, με καλές και γεμάτες χρονιές να πέφτει στη Γ εθνική. Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε, την ακολούθησε σε όλα τα χωριά. Ειδικά πέρυσι αυτό που είδα ήταν απίστευτο. Ο κόσμος έχει πικραθεί, αλλά στηρίζει. Ήρθαν εχθές, μέσα στη ζέστη, τραγουδούσαν. Μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτό τον κόσμο!».

Πηγή: sport-fm.gr
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: