Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου, ιδίως για τα δεδομένα της εποχής, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ξεκίνησε το φετινό ταξίδι για τον Ιωνικό Νικαίας.
Περισσότεροι από 500 φίλοι των Νικαιωτών έδωσαν βροντερό παρών στην «πρώτη» της Ομάδας, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις τόσο της Ομάδας όσο και του κόσμου για τη νέα χρονιά.

Αρκετή ώρα πριν την επίσημη «πρώτη», ο πυρήνας των RANGERS είχε γεμίσει τη Θύρα των επισήμων, δίνοντας τον παλμό εν μέσω συνθημάτων και τυμπανοκρουσιών.

Λίγο μετά τις 18.00, έγινε το καλωσόρισμα εκ μέρους της Διοίκησης από τα μεγάφωνα του γηπέδου και ακολούθησε η παρουσίαση του ρόστερ .

Ακολούθησε ο αγιασμός της Ομάδας και έπειτα το λόγο πήραν κατά σειρά, ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Σιακάρας Φώτης και ο πρόεδρος της διοικούσας, Κούγιας Χρήστος.

Μετά και το πέρας των χαιρετισμών ξεκίνησε η προπόνηση με απλές ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Με τις μηχανές λοιπόν να μπαίνουν μπροστά και επίσημα και ενώ το μεγαλύτερο τμήμα του ρόστερ έχει ολοκληρωθεί, αναμένεται προσεχώς να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών. Υπενθυμίζουμε ότι η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου με τις τιμές να διαμορφώνονται ως εξής:

· 20 ευρώ: Θύρα 3

· 30 ευρώ (ακαδημαϊκό-οικογενειακό): Θύρες 1-2 (αφορά τους γονείς που έχουν εγγεγραμμένα τα παιδιά τους στην ακαδημία του Ιωνικού)

· 40 ευρώ: Θύρες 1-2

· 100 ευρώ: Θύρα 5 (VIP)


Share To:

Ionikos News

Post A Comment: