Γράφει ο Γιώργος Μαργιούκλας

Η συντακτική ομάδα του Ionikos News, κι εγώ προσωπικά, θέλουμε να σας υποδεχθούμε στον νέο διαδικτυακό χώρο που χτίζουμε τους τελευταίους μήνες, γεμάτοι χαρά και όρεξη για δημιουργία.

Το Ionikos News είναι ένα ενημερωτικό Portal στο οποίο θα συγκεντρώνεται και θα προβάλλεται κατά κύριο λόγο υλικό από την συντακτική ομάδα  με σκοπό την ενημέρωση για όλα τα τμήματα του Αθλητικού Ομίλου «Ιωνικός Νικαίας». Παράλληλα θα επιδιωχθεί σταδιακά η λεπτομερής καταγραφή των ιστορικών καταβολών του συλλόγου -καθώς και των προεκτάσεων του σε κοινωνικό επίπεδο- μέσα και από  συνεντεύξεις ανθρώπων που αποτέλεσαν σημεία αναφοράς στην πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα.

Η συντακτική ομάδα αποτελείται είτε από επαγγελματίες δημοσιογράφους είτε από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται με υπευθυνότητα στον ευρύτερο χώρο, όχι απαραίτητα υποστηρικτές του Ιωνικού μα φιλικά προσκείμενους στον σύλλογο και στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Κάθε συνεργάτης διατηρεί το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, πάντα με σεβασμό στο σωματείο και στους ανθρώπους που το υπηρετούν, χωρίς ωστόσο να εκφράζει το σύνολο της συντακτικής ομάδας. Στόχος μας είναι ο χώρος αυτός να αποτελέσει το μέσο προβολής για όλα τα τμήματα, να παρουσιάσει τα γεγονότα, να αναδείξει τους πρωταγωνιστές και να θίξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης.

Συνειδητά επιλέξαμε να μην έχουμε ουδεμία σχέση εξάρτησης είτε οικονομικής, είτε ηθικής φύσεως με διοικήσεις, παράγοντες (πρώην και νυν) και συνδέσμους οπαδών. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε για το κοινό μας και τους εαυτούς μας την ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη φωνή, που προσδοκούμε να μπει στο σπίτι κάθε φιλάθλου.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, ξεκινάμε!
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: