Ακόμα μία φιλική αναμέτρηση για τον Ιωνικό Νικαίας, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους και πάλι, απέναντι σε μία από τις περσινές εκπλήξεις της Α1, το Λαύριο. Το συγκρότημα του Μάριου Γούναρη γνώρισε την ήττα με συνολικό 69-83 καθώς ανά δεκάλεπτο, κρατιόταν επιμέρους σκορ (11-28, 24-22, 21-16, 13-17)



Στο 1ο δεκάλεπτο ο Ιωνικός αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες με τους παίκτες του Λαυρίου να είναι ιδιαίτερα εύστοχοι είτε από κοντινή είτε από μακρινή απόσταση, με τον Χαραλαμπόπουλο και τον Κακλαμανάκη να κάνουν θραύση στο αντίπαλο καλάθι.
Στο 2ο δεκάλεπτο, ο Ιωνικός έπιασε το momentum του αγώνα και επικράτησε με 24-22.
Στο 3ο δεκάλεπτο, οι Νικαιώτες ανταπεξήλθαν πολύ καλά αμυντικά, εξουδετερώνοντας τα κύρια ατού της ομάδας του Λαυρίου.
Στην τελευταία, περίοδο, η κόπωση ήταν εμφανής για τους «μπλε» παρ’ όλα αυτά και πάλι αμυντικά, έβαλαν δύσκολα σε μια ομάδα που δείχνει ότι και φέτος θα έχει σημαίνοντα ρόλο στην Α1.

Για τον Ιωνικό, δεν αγωνίστηκε ο Σάφτεναρ όπου και συμμετέχει στα «παράθυρα» της FIBA με την Εθνική ομάδα της χώρας του και ο Τσαγκαράκης που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας σε διεθνές τουρνουά 3x3.
Απ’ ότι φαίνεται, οι Νικαιώτες ολοκλήρωσαν τα φιλικά προετοιμασίας, επιλέγοντας να αγωνιστούν στα τρία από τα τέσσερα με πολύ δυνατές ομάδες, μεγαλύτερης κατηγορίας. Πλέον, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους για το θεσμό του Κυπέλλου όπου το Σάββατο στη Βούλα θα αναμετρηθούν ο τοπικός Πρωτέας με τη Δάφνη Δαφνίου με το νικητή του ζευγαριού να συναντά τον Ιωνικό στις 19 Σεπτεμβρίου.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: