Παίκτης του Ιωνικού είναι και επίσημα ο Βασίλης Πατσατζόγλου καθώς όπως σας είχε ενημερώσει το Ionikos News, η Διοίκηση των μπλε κοιτούσε ζεστά το ενδεχόμενο της επιστροφής του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Παίκτης του Ιωνικού είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Πατσατζόγλου, αφού ο 24χρονος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των Κυανόλευκων για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Ο Πατσατζόγλου επιστρέφει σε γνώριμο περιβάλλον αφού αγωνίστηκε στον Ιωνικό και το πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν όντας εκ των βασικών πρωταγωνιστών των «μπλε».
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, και επόμενος σταθμός του ήταν η Νίκη Βόλου. Έπειτα, ακολούθησε ο Πανιώνιος σε επίπεδο Α’ Εθνικής, και στη συνέχεια ο Ιωνικός και το Αιγάλεω.
Έχει ενσωματωθεί ήδη στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ πρόλαβε να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τον Παναργειακό.»


Αλλαγή έδρας στο φιλικό με Ηλυσιακό!

 
Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση του ο επίσημος Ιωνικός, το φιλικό με τον Ηλυσιακό που ηταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ζωγράφου, τελικώς θα διεξαχθεί στην Νεάπολη.
Η μέρα και η ώρα μένουν ίδιες, δηλαδή την Κυριακή 23/9 στις 17.00 με ελεύθερη είσοδο στην Θύρα 5
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: