Μετά τον αποκλεισμό του Ιωνικού από τον Ιπποκράτη Κω ο Αντρέας Κανονίδης μίλησε στο Ionikos News για την ήττα των Νικαιωτών και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή. Ο 27χρονος φόργουορντ στο παιχνίδι του Σαββάτου ήταν από τους διακριθέντες των κυανόλευκων σημειώνοντας 20 πόντους. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα η ομάδα βρέθηκε σε μία κακή μέρα και κάναμε το λάθος να δώσουμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να πιστέψει από την αρχή του αγώνα ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν υποτιμήσαμε τον Ιπποκράτη ούτε είχαμε το άγχος του φαβορί, ήταν μια κακή εμφάνιση που οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν παίζοντας καλό μπάσκετ και έφτασαν στην νίκη.

Ωστόσο το παιχνίδι αυτό ήταν ένα καμπανάκι για εμάς και αυτή η ήττα πρέπει πλέον να μας «ξυπνήσει» και να αξιοποιηθεί για να είμαστε πανέτοιμοι ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Από αύριο θα δούμε τα λάθη μας, θα δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτά έτσι ώστε να μην επαναληφθεί μια τέτοια ήττα και μια τέτοια εμφάνιση στο μέλλον. 



Από την πλευρά μου θέλω να πω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στον κόσμο μας για την στάση του καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά και για την συνολική του παρουσία μέχρι σήμερα. Το να βρίσκονται στο πλευρό μας, μας βοηθάει πάρα πολύ και θέλουμε τον Μάιο να τους κάνουμε όλους χαρούμενους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία.»
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: