Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας (ionikosfc.gr) με αφορμή την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος των μπλε είναι να κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Για την εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία:

«Είμαστε από τις ομάδες που ξεκίνησαν αργά προετοιμασία, μιας εντελώς νέα ομάδα με 22 καινούργιους ποδοσφαιριστές και νέο προπονητικό τιμ. Ζητούμενο για εμάς ήταν μην υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί την περίοδο της προετοιμασίας, να είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, καθώς και να αποκτήσουμε ταυτότητα. Οι ομάδες, φυσικά, χτίζονται σταδιακά και είναι απαραίτητη η υπομονή, εμείς είμαστε στο στάδιο χτισίματος αυτή τη στιγμή και πιστεύω πως όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα δουλεύει σκληρά για να παρουσιαστεί ένας ανταγωνιστικός Ιωνικός».

Για την παρουσία του κόσμου του Ιωνικού:

«Θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο διαρκώς, και να πολλαπλασιάζουμε μέρα με τη μέρα τη δυναμική μας. Για να βρίσκεται κοντά μας ο κόσμος χρειάζονται νίκες και καλές εμφανίσεις. Χρειαζόμαστε, όμως, τη στήριξή του και στα δύσκολα. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, και είμαι βέβαιος πως οι παίκτες θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να τον δικαιώσουν. Τον περιμένουμε και θεωρούμε πως είναι ένας μεγάλος σύμμαχος της ομάδας».
Για τον αγώνα με ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ την πρώτη αγωνιστική:

«Είναι πρεμιέρα κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχουμε μελετήσει και ο οποίος θα έρθει στην Νεάπολη για να μας δυσκολέψει. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι καθ’ όλα τα 90 λεπτά του παιχνιδιού για να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας»."
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: