Στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση για τη νέα χρονιά, ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα στο γήπεδό του, από την κινεζική Lions στην οποία αγωνίζεται ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Ιωνικός ηττήθηκε με 84-91, τα οφέλη ωστόσο ήταν πολλαπλά. Αφενός ο κόσμος καθώς παρ’ ότι
Δευτέρα, περισσότεροι από 600 φίλοι του Ιωνικού και του μπάσκετ έδωσαν το παρών απολαμβάνοντας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα σημεία από τη σαφώς πιο έτοιμη κινεζική ομάδα (έχει ήδη αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια τον Κόροιβο, την Καρδίτσα και τον Παναθηναϊκό). Αφετέρου, παρ’ ότι νωρίς, η ομάδα έδειξε τα πρώτα σημάδια του τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια με τις ισορροπίες και τα plays ήδη να γίνονται εμφανή.

Ανταγωνιστικός ο Ιωνικός καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, λύγισε στις λεπτομέρειες και με τον Γιάννη Μπουρούση (ο οποίος αγωνίστηκε για αρκετή ώρα) να δημιουργεί χώρους στους συμπαίκτες του.

Για την ιστορία ο Ιωνικός στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ με 20-21 ενω στο ημίχρονο με ένα καλάθι πίσω (44-46), στο 3ο δεκάλεπτο με σκορ 62-70 για να ηττηθεί με το τελικό 84-91.
Επόμενο φιλικό παιχνίδι, με δωρεάν είσοδο, την προσεχή Τετάρτη στις 5 Σεπτεμβρίου, στον Πλάτωνα, απέναντι στον Δούκα.

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται κανονικά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και όπως ενημέρωσε η διοίκηση και στα επόμενα φιλικά θα είναι διαθέσιμα για τους φίλους της ομάδας.


Share To:

Ionikos News

Post A Comment: