Παρουσιάσθηκε και επίσημα ο νέος μεγάλος συμπαίκτης του Ιωνικού Νικαίας, την Τρίτη, λίγο μετά τις 20.00. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο “Darling – The Bar” στον Πειραιά.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, κ. Γ. Ιωακειμίδης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Νίκαιας – Ρέντη, κ. Γ. Μπακατσέλος και εκπρόσωποι της Affidea. Στην εκδήλωση επίσης, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία των “Rangers”, ο αντιπρόεδρος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Ιωνικού, κ. Φώτης Σιακάρας, αντιπροσωπεία των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Ιωνικού, ο κ. Γ. Κίζας ο οποίος εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Ιωνικό, χορηγοί της Ομάδας μας αλλά και αρκετοί επώνυμοι δημοσιογράφοι.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με το βίντεο της «Ιστορικής Αναδρομής», συνεχίστηκε με το νέο βίντεο – ανασκόπηση που έβγαλε η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας. Έπειτα το λόγο πήρε αρχικά, ο ισχυρός άνδρας των «μπλέ», Βαγγέλης Τσάπας, ο οποίος έκανε αναφορά στη μεγάλη χορηγική συμφωνία με την Affidea και τους μεγάλους στόχους του Ιωνικού, τονίζοντας πως δεν είναι μόνον η άνοδος στην Α1, αλλά «να γεννηθούν νέοι Ιωνικοί και να φέρουμε όλα τα νέα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, στο μπάσκετ και τον Ιωνικό». Ακολούθησε ο δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, κ. Ιωακειμίδης ο οποίος για μια ακόμα φορά δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά «η δουλειά η δική σας είναι να κερδίσετε μέσα στο παρκέ και να φέρετε στην πόλη την άνοδο και η δική μας δουλειά είναι να κάνουμε τα εκτός γηπέδου για να βοηθήσουμε σε αυτό, είτε αυτό λέγεται γήπεδο είτε κάτι άλλο». Ακολούθησε ένα «εισαγωγικό» βίντεο της Affidea για να λάβει το λόγο ο εκπρόσωπός της, ο οποίος εκφράστηκε με θερμά λόγια για τον ιστορικό σύλλογο αλλά και για τη συμφωνία κυρίων μεταξύ των δύο πλευρών, τονίζοντας δε πως «η συμφωνία δεν είναι μόνο για φέτος, αλλά θα συνεχιστεί και στο μέλλον».  Η εκδήλωση προχώρησε με βίντεο – παρουσίασης της ανδρικής Ομάδας και έπειτα κάθε παίκτης πήρε τη φανέλα του, βγάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες.

 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις δηλώσεις του προπονητή της Ομάδας, κ. Μάριου Γούναρη αλλά και του αρχηγού των Νικαιωτών, Ανδρέα Παπαδόπουλου. Παίκτες και τεχνική ηγεσία τέθηκαν στη διάθεση των δημοσιογράφων για δηλώσεις.


Ο Ιωνικός λοιπόν, ολοκληρώνοντας και αυτό το σκέλος, δείχνει απόλυτα έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος. Τόσο εξωαγωνιστικά όσο αγωνιστικά καθώς λίγες ώρες πριν πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι με την ισχυρή πρωταθλήτρια Κύπρου, ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία αγωνίζεται στο Europe Cup, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται ισόπαλος (89 - 89) και τον Ιωνικό να δείχνει πολύ καλό πρόσωπο.


Φωτογραφίες: Superbasket.gr
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: