Ακόμα μία τρικυμία ήρθε και πέρασε «αναίμακτα» για τον ποδοσφαιρικό Ιωνικό, με την ευχή όλων να υπάρξει ηρεμία για την υπόλοιπη σεζόν.

Στο στρατόπεδο των μπλε η προετοιμασία συνεχίζεται, υπό τις οδηγίες Δημήτρη Αρναούτη, για το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στο Κερατσίνι. Παράλληλα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για την ανάληψη των καθηκόντων του έμπειρου κόουτς, καθώς και για τα πρώτα τρία μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο λόγος για τους Μακρυωνίτη, Πογοσιάν που το Ionikos News σας είχε ενημερώσει από τις 09/10 αλλά και για τον Παναγιώτη Ατματζίδη. Ο Ατματζίδης αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός με πλούσια καριέρα σε Ρόδο, Πανσεραϊκό, Άρη, Καλλιθέα κ.α.

Οι παίκτες προπονούνται ήδη με την υπόλοιπη ομάδα ενώ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκονται στην διάθεση του Αρναούτη για το προσεχές παιχνίδι με το Κερατσίνι.

Τέλος, ανακοίνωση συσπείρωσης εξέδωσε ο Ιωνικός, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του  Ερασιτέχνη Ιωνικού από την οποία η ομάδα μας βγήκε ακόμα πιο δυνατή μετά τις τελευταίες διοικητικές  εξελίξεις. 
Πλέον, το μυαλό και η προσοχή όλων βρίσκεται στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια, Κυριακή και Τέταρτη , για το Πρωτάθλημα απέναντι σε Κερατσίνι  και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αντίστοιχα.  Καλούμε τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ,προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Ιωνικό μας»
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: