Ο Νίκος Λιακόπουλος μετά από ένα καλό παιχνίδι (13π. σε 19’) απέναντι στην Καστοριά, μίλησε στο Ionikos News για την εικόνα της Ομάδας στο εν λόγω παιχνίδι, το στοιχείο – κλειδί που έκρινε τη νίκη, την καλύτερη εικόνα που παρουσίασε ο Ιωνικός καθώς και το πώς βλέπει το προσεχές παιχνίδι στη Χαλκιδική αλλά και την εντύπωση που του άφησε ο κόσμος.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, είμαστε νικητές. Ένα σχόλιο.
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ουσιαστικά παίξαμε το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και υπολογίζαμε ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο εύκολο. Παρ’ όλα αυτά, η Καστοριά απέδειξε ότι είναι μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή. Στο τέλος, καταφέραμε να κερδίσουμε και κρατάμε αυτό ∙ τους δύο βαθμούς και πάμε σιγά σιγά για το επόμενο παιχνίδι όπου και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένοι.

Που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι;
Πιστεύω στην άμυνα. Όταν έχεις φάει 60 πόντους στην άμυνα σημαίνει ότι είσαι πάρα πολύ καλά. Αν εξαιρέσεις ένα τετράλεπτο στο τελευταίο δεκάλεπτο που ουσιαστικά φάγαμε κάποιους μαζεμένους πόντους, στην άμυνα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Κρατάμε αυτό και θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά να χτίσουμε στην επίθεση ούτως ώστε τα παιχνίδια να γίνονται ακόμα πιο εύκολα.

Τι διαφορετικό έγινε σε αυτό το παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα δύο (σε κύπελλο και πρωτάθλημα); Ήταν η έδρα που έπαιξε ρόλο ή ότι βελτιωνόμαστε σταδιακά και αποδίδουμε καλύτερα;
Όλα μαζί. Σίγουρα το παιχνίδι με τον Ιπποκράτη ήταν μέσα στην προετοιμασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι ήταν ένα παιχνίδι πριν από περίπου ένα μήνα. Το προηγούμενο παιχνίδι εκτός έδρας (στην Πάτρα) ήταν τελείως διαφορετικό. Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε και προχωράμε. Θεωρώ πως είναι μια ομάδα που έχει πάρα πολλά να δώσει και μαζί με τον κόσμο θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το να μπορεί να περάσει μια ομάδα και να κερδίσει.

Επόμενος αντίπαλος είναι το Πευκοχώρι, μια από τις πιο μακρινές έδρες που έχουμε να ταξιδέψουμε και που ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, έστω κι αν μπήκε την τελευταία στιγμή στην Α2. Ένα σχόλιο.
Όπως όλα τα παιχνίδια, έχει αποδειχθεί ότι όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές. Δεν πρέπει σε κανένα παιχνίδι να πας και να υποτιμήσεις τον αντίπαλο. Θα πρέπει να πας συγκεντρωμένος. Έτσι θα κάνουμε και εμείς γιατί το να κάνεις πρωταθλητισμό σημαίνει ότι πρέπει να κερδίζεις τον οποιοδήποτε έστω και με έναν πόντο. Στον πρωταθλητισμό πρέπει να μάθεις να παίζεις πάντα με την πίεση και στο τέλος να παίρνεις τη νίκη. Έτσι θα κάνουμε και εμείς, πηγαίνοντας στο Πευκοχώρι για να κερδίσουμε.

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, συστηθήκαμε και επίσημα για το πρωτάθλημα στον κόσμο. Ένα μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις ως προς την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.
Μέχρι στιγμής ερχόμουν σαν αντίπαλος. Είναι διαφορετικό να έρχεσαι και να παίζεις σαν παίκτης της Ομάδας. Σου δίνει μια τεράστια ώθηση. Θέλουμε τους οπαδούς δίπλα μας. Είναι κάτι το φανταστικό και θα προσπαθήσουμε από τη μεριά μας να τους δίνουμε συνέχεια χαρά ούτως ώστε σε κάθε παιχνίδι να γίνονται ακόμα περισσότεροι.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: