Εξαιρετικά αρνητικές εντυπώσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του κ. Ανυφαντακη στην ιστοσελίδα Mikriliga, όπου γνωστοποιεί την αποχώρησή του από την ομάδα λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι στην Κρήτη απέναντι στο Γιούχτα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως οι παίκτες έχουν ήδη ενημερωθεί για την απόφασή του αυτή από την Παρασκευή την στιγμή που όλες αυτές τις μέρες καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες ώστε να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και παράλληλα να δοθούν κίνητρα στους παίκτες για να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Δυστυχώς ο κύριος Ανυφαντάκης απέδειξε με τον πλέον άσχημο τρόπο ότι δεν έχει καμία συναίσθηση του βάρους της ομάδας στην οποία είχε την τιμή να βρίσκεται, δημιουργώντας ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες από τις ήδη υπάρχουσες.

Είναι αυτονόητο φυσικά πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει όμως αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με απόλυτο σεβασμό στον σύλλογο και όχι με μοναδικό κριτήριο το προσωπικό του όφελος.

Εν κατακλείδι ο κύριος Ανυφαντάκης θα κριθεί τελικώς για την συνολική εικόνα της ομάδας αλλά και για την συγκεκριμένη απαράδεκτη κίνηση του. Η απόφαση της ομάδας να μην του επιτρέψει να καθίσει στον πάγκο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να δώσει το χρίσμα στον βοηθό προπονητή κρίνεται απολύτως σωστή και αναγκαία για την αξιοπρέπεια του Ιωνικου.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: