Το Ιonikos Νews μετά το τέλος του αγώνα στην Καλλικράτεια και το νικηφόρο αποτέλεσμα, μίλησε με τον Σωτήρη Κατούφα κάνοντας μια σύντομη αποτίμηση του αποτελέσματος, το επόμενο παιχνίδι, εντός έδρας καθώς και την ιδιαίτερη και για ακόμα μία φορά στήριξη του κόσμου στην Ομάδα.

Άλλη μία νίκη με την ομάδα να παίζει ουσιαστικά όσο χρειάζεται για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Ένα σχόλιο για το παιχνίδι.
Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, κάθε εκτός έδρας νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί ακόμα δεν ξέρουμε πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία, δεν ξέρουμε ποιος θα περάσει ή δεν περάσει από εδώ. Εμείς ήρθαμε, κάναμε τη δουλειά μας, κερδίσαμε. Κατά διαστήματα, νομίζω ότι παίξαμε και ωραίο μπάσκετ που και αυτό είναι σημαντικό σιγά σιγά γιατί ακόμα δεν έχουμε πιάσει την απόδοση που θέλουμε. Συνεχίζουμε, τίποτα περισσότερο από μία νίκη.

Τι παγίδες μπορεί να κρύβει ένα τέτοιο παιχνίδι δεδομένου ότι είναι μια ομάδα που ανέβηκε τελευταία στιγμή στην Α2, βρίσκεται σε μια έδρα που είναι αρκετά μακριά από τη Νίκαια κλπ.;
Είναι ένα μακρινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομάδα να μπαίνει σε μια διαδικασία να κάνει ταξίδια κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Μια ομάδα που στην ουσία δεν  την ξέραμε καν. Ξέραμε τους παίκτες, είχαμε μια σχετική εικόνα της ομάδας αλλά ουσιαστικά έρχεσαι να παίξεις με μια ομάδα που δεν έχεις εικόνα της. Κρύβει σίγουρα παγίδες γιατί δεν ξέρεις τι θα βγει μέσα στο παρκέ γιατί όντως κατά διαστήματα και εκείνοι έπαιξαν ωραίο μπάσκετ και μας δυσκόλεψαν.

Επόμενο παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη στη Νίκαια. Μία ομάδα που ως τώρα δείχνει μακριά από το Μεσολόγγι να χάνει μέρος της δύναμης της και δεν αποδίδει τόσο όσο στην έδρα της. Μια προσέγγιση ως προς αυτό το παιχνίδι.
Τα παιχνίδια στην έδρα μας εξαρτώνται 100% από εμάς. Αν παρουσιαστούμε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Τέλος, ένα πούλμαν και μερικά αμάξια έκαναν το ταξίδι από τη Νίκαια, εδώ, αυθημερόν για να σας στηρίξουν. Πως το εκλαμβάνουν οι παίκτες αυτό;
Ότι και να πω είναι λίγο. Παίζω πάνω από 20 χρόνια μπάσκετ, δεν έχω ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Share To:

Ionikos News

Post A Comment: